Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölüm fragmanı şok yarattı! Yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz, çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yayınlanan 22.son bölümü ile ekranlara dönen Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölüm fragmanı ile herkesin ağzını açık bıraktı. Vedat'ın Asiye'ye zarar verme planı, Tahir ile Mustafa'yı birbirine düşürüyor. Peki Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölüm fragmanı.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2018, 13:02
Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölüm fragmanı şok yarattı! Yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz, ekranlara bomba gibi döndü. Tüm Türkiye'yi hikayesi ile ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisinde heyecan her geçen gün artacağa benziyor. Sen Anlat Karadeniz'in 23.yeni bölüm fragmanı bunu doğrular cinsten. Vedat'ın hain planı, iki kardeşi karşı karşıya mı getirecek? İşte Sen Anlat Karadeniz 23.yeni bölüm fragmanı!

İKİ KARDEŞİ BİRBİRİNE DÜŞÜREN PLAN

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat, abisiyle birlikte işbirliği yaparak, Tahir ile Mustafa'yı birbirine düşürmeyi amaçlıyor. Mustafa eşi Asiye'yi ve doğmamış bebeğini kurtarmak için Tahir'e silah doğrulturken Nefes'in Vedat'a gittiğini düşünen Tahir abisine silahı sıkmasını söylüyor. Silah ateş alırken Tahir'in vurulup vurulmadığı büyük merak konusu.

"Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün?"

Tahir ve Nefes oğullarına sünnet düğünü düzenlerken daha da hırslanan Vedat'ın hedefinde düğünü kana bulamak var. Nefes ve Asiye'yi rehin alan Vedat'ın adamlarının karşısına Saniye Hanım tüfeğiyle dikiliyor. Tüfek ateş alırken kimin vurulduğu ise bilinmiyor. Öte yandan hamile olan Asiye, Vedat tarafından bıçaklanma tehlikesiyle karşı karşıya.

SEN ANLAT KARADENİZ 22.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?