Yönetmenimiz Kemal Uzun’u kaybettik

ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisi, Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 yapımın yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.Koliba Film, ünlü yönetmenin ölümünün ardında bir açıklama yaptı.Koliba Film olarak çok büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını dile getirdiler.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 11 Aralık 2017, 16:37
Yönetmenimiz Kemal Uzun’u kaybettik

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisi, Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 yapımın yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.

ATV AİLESİ OLARAK BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ

Ünlü yönetmenin öldürülmesinin ardından atv'den şu açıklama yapıldı:

"atv ailesi olarak çok değerli yönetmenimiz Mustafa Kemal Uzun'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yönetmenimiz Kemal Uzun'a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

"Derin üzüntü içindeyiz" diyen yapımcı firma ise Kemal Uzun'un vahşice öldürülmesini kamuoyuna şu açıklama ile duyurdu:

"Her hafta atv ekranlarına gelen Kanatsız Kuşlar dizimizin yönetmeni Kemal Uzun, dün akşam saatlerinde, arabası, cüzdanı, değerli eşyaları gasp edilerek, Şile'de hunharca öldürülmüştür. Acımız büyüktür. Kemal Uzun'un cenazesi 12 Aralık Salı günü, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından, 13 Aralık Çarşamba günü Balıkesir Gönen Gündoğan Köyü Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Koliba Film ailesi olarak çok değerli yönetmenimiz, sevgili çalışma arkadaşımız Mustafa Kemal Uzun'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yönetmenimiz Kemal Uzun'a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz."