Kanatsız Kuşlar zirveye yerleşti! Yeni bölümde neler olacak?

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindeydi. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemeye başladı. Kanatsız Kuşlar, geçtiğimiz akşam yayınlanan 23. bölümüyle Tüm Kişiler izlenme kategorisinde ilk 100 program arasında zirveye yerleşti.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 24 Kasım 2017, 10:43
Kanatsız Kuşlar zirveye yerleşti! Yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

atv'nin beğeniyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar, geçtiğimiz akşam yayınlanan 23. bölümüyle Tüm Kişiler izlenme kategorisinde ilk 100 program arasında zirveye yerleşti.

Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizinin 23. bölümü Tüm Kişiler'de %6,44 izlenme oranı ve %15,31 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Kanatsız Kuşlar'ın 23. Bölüm etiketi #KalbimdekiYara, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi. #KalbimdekiYara etiketi, 3. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU
Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştırdı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Kanatsız Kuşlar sürprizlerle dolu 23. bölümüyle devam ediyor. Dram yüklü sahneleri ağırlık olan Kanatsız Kuşlar'ın yeni bölümünde oğlu Ahmet'in ölümüyle ilgili Zeynep'i suçlayan Rahmi, büyük bir hezeyan yaşamaktadır. Zeynep, her zamanki yapıcı tavrıyla onu da anlamaya çalışır. Konuşmak, biraz olsun sakinleştirmek için yanına gittiğinde ise şok edici bir gerçekle yüzleşecektir.

Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emre'nin, Muzaffer'in oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur. Nefise ile Muzaffer'in arasının düzelmemesi için en büyük çabayı yine Tuba gösterir. Tuba'nın oyunu, bu sefer Nefise'yi can evinden vurur.

Yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştıracaktır.