Bahtiyar Ölmez 1. bölümde 'Bahtiyar yer altı dünyasına ilk adımı atıyor'

Yeni dizi Bahtiyar Ölmez bu akşam atv ekranlarında seyircisi ile buluştu. 1. bölümüyle seyirci karşısına çıkan dizi hızlı bir çıkış yakaladı. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi bu akşam sevenlerini atv ekranlarında karşıladı. Bahtiyar Ölmez 1. Bölümde neler oldu?  İşte tüm detayları…

Giriş Tarihi 11 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 12 Kasım 2017, 00:51
Bahtiyar Ölmez 1. bölümde ’Bahtiyar yer altı dünyasına ilk adımı atıyor’

İÇİNDEKİLER

BAHTİYAR ÖLMEZ 1.BÖLÜMDE NELER ODU?
Bazı günler vardır, insanın hayatı hiç beklenmedik şekilde tümden değişir. O gün Bahtiyar Ölmez için öyle bir gündür. Hiç ummadığı bir şekilde hayatının aşkıyla karşılaşır ve ilk görüşte sırılsıklam aşık olur. Ancak mutluluğu kısa sürede kabusa dönüşür. Önce dolandırılır, sonra da bir kazaya birlikte hayatı tümden değişir. O artık Rıfat Baba'dır. Yeraltı dünyasının büyük babalarından Rıfat Çakar'ın ailesi onun ailesi, düşmanları onun düşmanlarıdır. Rıfat Çakar'ın güzeller güzeli eşi Aylin, hiç konuşmayan 6 yaşındaki oğlu Tahir ve hafif Alzheimer hastası olan annesi Latife yeni ailesi olacaktır. Aylin ve Rıfat Çakar'ın arasında kimsenin bilmediği bir sır vardır. Bahtiyar Ölmez nasıl bir sırrın içinde düştüğünden habersizdir. İlk görevi de yar altı dünyasının babalarından Fuat'tan mekanını geri almaktır. Bahtiyar hiç bilmediği tanımadığı kendine özgü kuralları olan yeraltı dünyasında bu zorlu görevi başarabilecek midir? Eski ve yeni hayatı arasında sıkışan Bahtiyar'ı yeni hayatında aşkıyla ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yetkin Dikinciler'in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı, 11 Kasım Cumartesi günü (bu akşam) ekranlara gelecek olan atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez'de bir otomobil içine benzin dökülerek yakıldı.

Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın başrolünü oynadığı atv'nin yeni ve iddialı dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in birinci bölümü adeta sinema filmi gibi çekildi. Birbirinden eğlenceli ve aksiyon sahnelerinin yer aldığı Cem Tabak yönetimindeki dizide, senaryo gereği otomobil yakıldı. Fuat'ı canlandıran Serkan Kuru, Yetkin Dikinciler'in canlandırdığı en büyük düşmanı Rıfat'ın adamlarından kaçmak için otomobilini yakıyor.

AMBULANSLI ÖNLEM
Bir aksilik olmaması için ambulansın bekletildiği sette, bütün güvenlik önlemleri alındıktan sonra otomobil benzin dökülerek yakıldı. Kısa sürede alev topuna dönen araç, çekimlerin ardından su ve köpük sıkılarak kontrollü şekilde söndürüldü. Otomobil yangın sonucu hurda haline geldi.

FUAT'LA RIFAT'IN AMASIZ REKABETİ
Rol aldığı Fuat'ın sinsi ikiyüzlü ve kural tanımaz bir silah kaçakçısı olduğunu söyleyen Serkan Kuru, "Fuat, en büyük rakibi Rıfat'ın ortadan kaldırıp yeraltı dünyasına tek başına hakim olmak istiyor. Dizi boyunca Fuat ile Rıfat'ın çekişmesi devam edecek. Otomobil yakılması gibi aksiyon sahneleri de fazlaca olacak. Rolümüzün hakkını vermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.