Kertenkele bir ünlü oyuncuyu daha kaptı

Atv'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele, oyuncu kadrosuna ünlü bir ismi daha ekledi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2015, 11:45
Kertenkele bir ünlü oyuncuyu daha kaptı

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları ATv'nin sevilen dizisi Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 38. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Taylan Güner, bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Şenol" karakterine hayat verecek.

Edebiyat hocasını canlandıracak olan Güner, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.

Ünlü oyuncu Taylan Güner, "Hayal ettiğim bir projede yer aldım," dediği Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı: "Şimdiye kadar oynadığım dizilerde ciddi ve duygusal karakterleri canlandırdım, fakat şu an canlandıracağım edebiyat öğretmeni karakteriyle seyirciyi eğlendirip, güldüreceğim. İlk defa komedi dizisinde yer alıyorum. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri hayal ediyordum. Hayal ettiğim şeyin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Kertenkele dizisini televizyonda seyrettiğim zaman, ekran karşısında dizide varmış gibi, senaryo içerisine kendimi dahil edip, televizyon karşısında oynuyordum. Şimdi ise hayalim gerçek oldu."