ATV'nin yeni dizisi reytingleri altüst edecek

Türkiye'nin en çok izlenen kanalı ATV'de yepyeni bir dizi daha ekranlara geliyor. İki genç annenin savaşını konu alan Analar ve Anneler dizisinde Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü ilk kez anne karakterini canlandıracaklar. Dizinin ilk bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2015, 13:13
ATV’nin yeni dizisi reytingleri altüst edecek

İÇİNDEKİLER

Bu sezonki dizileriyle çok konuşulan ATV'de iddialı biri dizi daha ekrana geliyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı Analar ve Anneler dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

1970'li yılların başında geçen Analar ve Anneler'de; Anadolu'nun küçük bir köyünde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbul'da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha'nın (Sinem Kobal) çarpıcı bir şekilde birleşen hayatlarını konu alıyor.

Dizinin ilk bölümünde; Kader ve Zeliha hayatın onlara hazırladığı kötü sürprizlerden habersiz karınları burnunda ilk kez İstanbul'da karşı karşıya gelecekler. Dizi Kader ve Zeliha'nın aynı evlat için vermek zorunda bırakılacakları savaşı ekrana taşıyacak.

Senaristliğini Berkun Oya'nın yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı "Analar ve Anneler" 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da ATV'de!