Sürpriz doğum günü partisi hazırlınıyor

Haluk’un doğum günü yaklaşmıştır. Meltem gizlice, sürpriz doğum günü partisi hazırlamaya başlar.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 18 Ocak 2011, 14:26
Sürpriz doğum günü partisi hazırlınıyor

İÇİNDEKİLER

Herkesin doğum gününü unuttuğunu sanan Haluk'un hatırlatma çabaları iseb birbirinden komik sahnelere yol açar.

Havuç, babasının kredi kartıyla, gizlice dolar harcaması yapar. Kredi kartı ekstresinde dolarla yapılan harcamaları gören Haluk, itiraz etmek için bankaya gitmek isteyince ortalık karışır.

Zero Erkek Tuna, bir inşaat projesinin reklamında, Nurten, Gülfidan ve Emine'nin fotoğrafını kullanmak ister. Fakat bu fikir, Tuna'nın sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Damat Berke'nin taklit konusunda özel bir yetenek olduğu ortaya çıkar. Berke çevresindekilerin taklitlerini yaparak izleyenleri güldürmektedir. Kayınpederi Haluk'un taklidini yapan Berke, bizzat Haluk'a yakalanır.



Halkın gündemini yakından takip eden Çocuklar Duymasın'da Galatasaray'ın yeni stadının açılışı da gündeme geliyor. Koyu bir beşiktaşlı olan Haluk, Galatasaray'ın yeni stadıyla ilgili, birbirinden ilginç yorumlar yapar.

Birbirinden komik anılarıyla izleyenlere kahkahalar attıran Seyyar Tayyar, bu kez Kenan Evren ile nasıl tanıştığını anlatıyor. Darbelere nasıl engel olmaya çalıştığını anlatan Seyyar Tayyar'ın söyledikleri, dinleyenlerin gülmesine yol açar.