atv'de yılbaşı şöleni

2009'un son gecesini unutulmaz kılmaya ne dersiniz? Müthiş sanatçıların katıldığı "Bir Şarkısın Sen" sizi ekrana kilitleyecek!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2009 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 14:54
atv’de yılbaşı şöleni

İÇİNDEKİLER

Yılbaşında atv izlenir
Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunduğu "Bir Şarkısın Sen" bu akşam her anı eğlence ve sürprizlerle dopdolu müthiş yılbaşı özel bölümü ile geliyor! Bu akşamki özel bölümün konukları; Kıraç, Funda Arar, Arif Sağ, Erol Evgin, Kamil Sönmez, Bedia Akartürk ve Sibel Can... Sonunda düşler gerçek oluyor! Aycan Çelik, en büyük dileğine yılbaşı gecesi kavuşuyor! Sibel Can ve Aycan'ın göz göze yaptıkları düet, Bir Şarkısın Sen'in unutulmazları arasına giriyor! Kocaman ses Şebnem Keskin önce Funda Arar ile "Camdan Kalp"te sonra Kıraç ile "Endamın Yeter"de öyle bir performans gösteriyor ki hem sanatçıları hem de izleyenleri çok şaşırtıyor! Halil Yılmaz, birbiri ardına söylediği Karadeniz türküleriyle stüdyodakileri coşturuyor! Danslardan korolara, usta sanatçılardan minik yıldızların şovlarına, Bir Şarkısın Sen'de yılbaşı eğlencesi bir an durmuyor. Rengarenk bir gece izleyenleriyle buluşmak için sabırsızlanıyor!

"BİR ŞARKISIN SEN"DEN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

Fındıkkurdu döktürdü
Bu gece Fındıkkurdu Berna Karagözoğlu yine döktürecek! Minik sanatçı Sibel Can'ın peşini bırakmıyor ve iki yıldız Padişah'ta yaptıkları muhteşem sahne şovuyla izleyenleri büyülüyor! Fındıkkurdu Berna hiç yerinde durabilir mi? "Tiridine Bandım" ile seyirciyi coşturuyor. Michael Jackson'ın en ünlü şarkılarından "Thriller"da çocuklar hem kostümleri hem de yaptıkları dans ile usta dansçılara taş çıkartıyor! Salih Gündoğdu, Arif Sağ ile beraber bağlama çalıp "Bugün Bize Pir Geldi"yi söylüyor.

SİBEL CAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

1 milyon TL kimin olacak?
Ekranların en sevilen ve en çok seyredilen yarışma programı "Var Mısın Yok Musun" yılbaşı özel bölümüyle yeniden bu akşam yine sizlerle birlikte olacak. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "Var mısın Yok musun Yılbaşı Özel"in büyük ödülü tam 1 milyon TL! Yılbaşı gecesi yarışacak yarışmacı Axess talihlileri arasından seçildi. Var Mısın Yok Musun'un unutulmaz yarışmacıları Kemal Bey, Tony, Metin, Nilgün, Mevlüt, Hakan, Gizem, Evren, Seda, Emin, Oğuzhan, İsmail, Hekim ve diğer sevilen eski yüzleri Axess talihlisine büyük ödülü kazandırabilmek için Yılbaşı akşamı kutu açmaya devam edecekler… Bu gece tüm Türkiye'nin nefesini tutarak izlediği "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin yetenekli yarışmacıları da stüdyoda olacaklar.

ACUN ILICALI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gazino şov
2010 yılına ailece Show Gazinosu'nda girmeye hazır olun... Tüm zamanların en sevilen yorumcularıyla dillerde ve gönüllerde taht kurmuş şarkılarıyla yeni yılda geçmişten günümüze yolculuk yapacağız. Show Gazinosu'nda kimler yok ki! İmparator İbrahim Tatlıses, diva Bülent Ersoy, güçlü yorum ve kıvrak danslarıyla Sibel Can muhteşem sesi ile Ebru Gündeş ve şarkıları ile milyonları peşinden sürükleyen Serdar Ortaç izleyicilere harika bir akşam yaşatacaklar.

Ajda coşturacak
Yılbaşı gecesi evde oturanlara, oturduklarına değecek kutlama bu yıl da NTV'de. Türkiye'nin sesleri; en güzel yorumları, canlı performansları ve yüz yüze, kalp kalbe düetler ile NTV yılbaşı ekranında! NTV izleyicileri 2010'u Ajda Pekkan'ın şarkılarıyla karşılayacak… Günlerdir konuşulan Amerika konserinin ardından NTV yılbaşı programı için stüdyoya giren Ajda Pekkan, yine olağanüstü bir performans sergiliyor. Ajda, yılbaşı gecesi en güzel şarkılarından oluşan konseriyle NTV ekranında olacak. NTV, yılbaşındaki reklam gelirini Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Servislerine mekanik ventilator - suni solunum cihazı alınması için bağışlayacak. İzleyicilere de yardım konusunda çağrıda bulunacak.

Gecenin düeti
Türkiye'nin sesleri yüzyüze, kalp kalbe düetlerle NTV yılbaşı ekranında. Kibariye-Sertab Erener, Neşe Karaböcek - Göksel, Kamuran Akkor-Ziynet Sali, Ümit Besen-Işın Karaca, Emrah-Gece Yolcuları, Ferdi Özbeğen-Bengü, Müslüm Gürses-Hande Yener buluşacak, birbirleriyle hayatlarının en güzel yılını paylaşacak.

Sürprizlerle dolu
Ekranların en yeni kanalı, yeni yılı dopdolu bir ekranla karşılıyor. Pek çok ünlü sanatçının renklendireceği TRT Müzik yılbaşı ekranında, nostalji ve sürprizler bu özel geceye farklılık katıyor. İşte TRT Müzik'in yıldızları: Ferhat Göçer, Kubat, Selami Şahin, Ümit Besen, Nükhet Duru, Emir, Umut Akyürek, Sümer Ezgü, Enbe Orkestrası, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Burcu Güneş, Tarık Mengüç, TRT Türk Halk ve Türk Sanat Müziği sanatçıları; Zafer Gündoğdu, Nursaç Doğanışık, Oktay Ertuğrul, Faruk Salgar, Seda Gülbeyaz. Ve tam 12.00'de Hülya Avşar! Burak Kut ve Işık Özden'in sunumlarıyla "Yılbaşı Özel Programı" TRT 1 ortak yayınıyla bu akşam TRT Müzik ekranlarında…

Cevahir'in partisi
Kanal D'nin sevilen dizisi "Geniş Aile" bu akşam yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor. Koyu Bilal mantı dükkanı açarak üstünlük sağlayan Cevahir'i ezebilmek için Devir'in kahvesinde yılbaşı partisi düzenler ve Ziynet Sali'yi çıkaracağını iddia eder. Bunu duyan Cevahir de hemen karşı atağa geçer. Koyu Bilal'in partisini rezil etmek için büyük bir organizasyona girer.

Mutfak ekibi ile eğlence dorukta
Kanal D, 2010'u, neşe ile karşılıyor. Ekranların en eğlenceli programı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" yılın en eğlenceli, en şakalı, en şarkılı bölümünü yılbaşı gecesi için hazırladı! Zeynep Casalini, Ayşe Özyılmazel ve Funda Arar sürpriz performanslarıyla yılbaşı skeçlerinde rol aldılar! Çekimlerde seyirciyi şaşırtan performanları, yılbaşı gecesi de izleyiciyi şaşırtacak! "Çok Güzel Hareketler Bunlar" bu gece, sadece yılbaşı konulu skeçlerle ekrana gelecek ve elbette final, geçen yıl olduğu gibi BKM Mutfak korosunun, çok özel repertuarlarıyla verdikleri mini konser ile sona erecek. Yılbaşı gecesinin klasiği gece çalışan taksi şoförlerinin hikayesinden, karakolda sonlanan yılbaşı gecelerine; yeni bir yıla yeni bir yüz ile girmek isteyenlerin estetik maceralarından, geceyi bankamatiklerde geçirenlere birbirinden eğlenceli skeçler, BKM Mutfak yorumuyla yeni yılı karşılayacak.

1 numarada hangi ünlü var?
Türkiye'nin en kapsamlı müzik geri sayımı MTV Türkiye'de. Saat 20.00'de başlayacak 2009 yılının yerli ve yabancı en iyi 50 videosunun geri sayımı devam ederken saat tam 24.00'ü gösterdiğinde 2010 yılına listenin bir numarasıyla girilecek. Bir numaralı videonun hemen ardından 2009 yılı süresince tüm dünyayla aynı anda özel olarak "World Stage" kuşağında yayınlanan konserlerin en çok istek alan videolarını izleme şansı yakalayacaksınız. Bu şölen sabah saat 07:00'ye dek sürecek. Sabahın ilk saatlerinde izleyeceğiniz konserler arasında Amy Winehouse, Enrique Iglesias, REM, AC/DC, Coldplay, Lily Allen ve Muse gibi dünyaca ünlü başarılı sanatçılar yer alıyor.

Adanalı şiir okuyor Adanalı şiir okuyor
2010 yılına ekran başında gireceklere müjde... tv8, onlar için hiçbir yerde bulamayacakları alternatif bir program hazırladı... Nükhet Duru, farklı yorumu ile kaliteli ve özgün çalışmalara imza atan sevilen sanatçı Emre Altuğ, Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Zara ve başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın bir araya gelerek gerçekleştirdikleri "Yılbaşı Özel" programında müziğe doyacaksınız… Duru, Altuğ, Zara ve Kaynarca birbirinden güzel şarkıları ve İstanbul12 Orkestrası eşsiz performansıyla izleyicileri büyüleyecek.

Yine nefes kesecek
Dünyanın en prestijli defilelerinden biri olan Victoria'a Secret defilesi yeni yılın ilk dakikalarında, saat gece yarısını gösterdiğinde CNBC-e'de... Victoria's Secret'ın seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi, bu sene The Black Eyed Peas'in katılımıyla daha da renkli geçecek. Victoria's Secret firmasının "Melekler" adıyla anılan ve profesyonel modellerden oluşan özel ekibi bu yıl milyonlarca dolar değerindeki kostümleri, yeni mankenleri ve bu yıl dördüncü çocuğunu dünyaya getiren Heidi Klum'un muhteşem dönüşüyle yine unutulmayacak bir sahne şovu sunacak.

Hadiseli bir yeni yıl
Star TV'nin yıldızları bu akşam size fıkır fıkır, kıpır kıpır bir yılbaşı vaat ediyor. Geceye özel programların birbiri ardına yer alacağı Star TV ekranında yıldızlar geçidi yaşanacak! Mehmet Ali Erbil skeçlerle, Hadise 2010 Show'uyla, İbo Show yılbaşı konukları İsmail YK ve Petek Dinçöz ile izleyenleri coşturacak. 2009'da gerek dansı, gerek kostümleriyle gündeme oturan Hadise'nin şovu saat 22.10'da başlıyor. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Hadise, ayrıca "Kahraman" isimli şarkıda sevgilisi Sinan Akçıl'la düet yapıyor. Yeni yıla bir saat kala, izleyicilerle buluşan İBO Show Yılbaşı Özel, İsmail YK ve Petek Dinçöz'ü ağırlıyor. İsmail YK, yeni şarkılarını seslendirirken, oryantal Didem de özel bir dans gösterisi yapıyor.

Medyatik bir gece

Ekranların en başarılı şovmeni Beyazıt Öztürk ve en sempatik sunucusu Asuman Krause ile 2009'a medyatik bir bakış... Stüdyoda uçan medyumlar... Akıl uçuran performanslar... En unutulmaz laflar... Yılın Pot 10 listesi ve 2009'un hafızalara kazınan tüm ekran halleri, Yüksel Aytuğ'un sunumu, stüdyo konukları Beyazıt Öztürk ve Asuman Krause'nin neşeli yorumuyla Medyatik Yılbaşı Özel programında...

Kakılmış ekranda!
Komedi dünyasının vazgeçilmez ismi Yasemin Yalçın yılbaşı özel programıyla karşınıza geliyor… "Yasemince Yılbaşı Özel"de kimler yok ki… Çapkınlıklarıyla ünlü Şuayip, karakolun gülü Gülazer, aksi kaynana Sürahi Nine ve tabi ki İtilmiş ile Kakılmış yılbaşına özel yeni yıl tiplemeleriyle karşınızda olacak… Veee Yasemin Yalçın'dan büyük sürpriz… Ünlü komedyen yepyeni tiplemeleriyle de sizleri kahkahaya boğacak…

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ


ÜNLÜLERİN EN BÜYÜK PİŞMANLIKLARI

SON 10 YILIN GÜZELLİK İKONLARI

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ 150 PERFORMANSI

2009'DA NELER KONUŞTUK?