PUBG'de neler değişiyor? PUBG Mobile güncellemesiyle silah ve kostümler görücüye çıktı!

PUBG Corporation, bir süredir PUBG meraklıları tarafından merakla beklenen güncellemeyi yayınlandı. Dünyada ve Türkiye'de çok oynanan oyunlardan birisi olan PUBG'ye hangi özelliklerin geldiği şimdi oyuncular tarafından merakla araştırılıyor. Peki, güncellemeyle birlikte PUBG'ye gelen yeni özellikler nelerdir? İşte PUBG meraklılarının araştırdığı o özellikler...

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2019, 18:51 Güncelleme 24 Temmuz 2019, 22:42
PUBG’de neler değişiyor? PUBG Mobile güncellemesiyle silah ve kostümler görücüye çıktı!

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilen PUBG Mobile'a bir güncelleme daha yapıldı. PUBG Mobile 0.13.5 güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte PUBG'ye gelen özellikler araştırılmaya başlandı. Peki, PUBG'ye gelen güncellemeyle oyunculara sunulan yeni özellikleri hangileri? İşte PUBG) güncellemesinde yer alan yeni özellikler...

PUBG YENİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni Etkinlikler

Royale Pass'ın 1. Yıl Dönümünü 8. Sezon'da kutluyoruz! As Kadro ile eğlence tam gaz devam ediyor!
Club Open 2019 Finalleri Berlin'de 26-28 Temmuz tarihlerinde!
PUBG MOBILE x BAPE ögeleri tekrar oyunda!
Yeni Alan Walker x PUBG MOBILE şarkısı ve giysileri hazır!

Güncellemeler

Yeni silah: PP-19
Takımlı Ölüm Maçına ÜŞN eklendi
Sezon sistemi geliştirildi
8. Sezon Royale Pass

İyileştirmeler

Abone BP Dükkânı güncellendi
Unvan etkileri iyileştirildi
Sandık isimleri düzenlendi

Güncellemenin önemli yönlerinden birisi şu şekilde: Oyuncular yeni Royale Pass 8. Sezonun bir parçası olarak denizcilik temalı oyun içi eşyalardan oluşan geniş bir gardırobu açmak için paraşütle atlayacak. Takım Ölüm Maçı moduna güncellemeler ve diğer yenilikler de App Store ve Google Play'deki ücretsiz güncellemenin bir parçası olacak.

Royale Pass 8. Sezon – PUBG MOBILE, bu yaz denizcilikle dolu eşsiz bir sezon için okyanusun kayıp eşyalarının kilidini açıp kullanmayı sağlayacak.

PP-19 Hafif Makineli Tüfek– PUBG MOBILE'ın ölümcül silah deposuna son eklenti Royale Pass 8. Sezon ile oyun severlerin olacak. Oyuncular tam otomatik 53 adet 9 mm mermili şarjörün çarpıcı gücünü deneyebilecekler.

Üçüncü Şahıs Perspektifi (TPP) Modu– PUBG MOBILE'ın Takım Ölüm Maçı Modunun tüm dünyada büyük başarı elde etmesinden sadece bir ay sonra, oyuncular Üçüncü Şahıs Perspektifi ile hızlı mücadeleyi deneyimleyebilecek.

Ek Sistem Güncellemeleri– Bugünkü güncelleme ile oyuncular daha sezgisel olduğu gibi Subscriber BP mağazası, başlık efektleri, sandık isimleri ve fazlasına yönelik güncelleme ve geliştirmelerden oluşan, yeniden tasarlanmış sezon arayüzünü kullanabilecek.