Bursaspor'a stat şoku!

Bursaspor’un yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde, Bursa Atatürk Stadı’nın koltukları yakıldı, saha içi çim zeminine zarar verildi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2011, 11:38
Bursaspor’a stat şoku!

İÇİNDEKİLER

Milliyet'in haberine göre, sabaha karşı meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından, Atatürk Stadı'nın maraton tribün ve kapalı kale arkasındaki 'Teksas' bölümünde yer alan toplam 23 koltuğu yanıcı bir maddeyle yakarak kullanılmaz hale getirildi. Zemine de zarar veren kişiler, çimlere 'ANK+' yazısını kazıyarak not bıraktı. Çimlerin bir bölümünün de yine yanıcı madde kullanılarak yakıldığı gözlendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri statta geniş kapsamlı araştırma yaptı ve faillere ait delillere ulaşmaya çalıştı. Olay sırasında statta iki güvenlik görevlisinin bulunduğu bildirilirken güvenlik kameralarının çalışmadığı ifade edildi. Kameraların maç güvenliğine yönelik kullanılmasından ve gece görüşünün olmamasından dolayı karşılaşmaların ardından devre dışı bırakıldığı ifade edildi. Geniş kapsamlı soruşturma yürüten polis, Bursaspor kulübü personeli ve yöneticilerinden de konuyla ilgili bilgi aldı.