İldiz: "Fener'i yenmek istiyoruz"

Hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kazanmak istediklerini söyledi.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 06 Mayıs 2011, 16:27
İldiz: Fener’i yenmek istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin, ''Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak'' dedi.
Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mayıs Pazar günü sahalarında şampiyonluğa oynayan iki takımdan biri olan Fenerbahçe ile oynayacaklarını, maçın hazırlıklarını yarınki antrenmanla tamamlayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe karşısında sakatlıkları devam eden Tozo, Şenol ve Muhammet Hanefi'nin yer alamayacağını belirten İldiz, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Yarın son antrenmanımızı yapıp tesislerimizde kampa girerek karşılaşmanın saatini bekleyeceğiz. Biz sadece futbol konuşmak istiyoruz. Bugün antrenmanda Birol, Bülent Bal ve Yasin'i dinlendiriyoruz. Emenike, takımla çalışıyor. Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak. Taraftarımız her zaman olduğu gibi centilmence bizi desteklesin, rakibimizi de centilmence ağırlasın. Hak eden kazansın. Biz de iyi oynayıp kazanmak istiyoruz.''