Galatasaray'da Davinson Sanchez'e özel izin! Haftaya kampta
Galatasaray'ın Avusturya kamp kadrosunda yer almayan tek isim Halil Dervişoğlu olurken, sarı-kırmızılı ekip 35 futbolcuyla çalışmalarını sürdürüyor. Dünya Kupası'nda son 16 turuna kadar mücadele eden Davinson Sanchez'e ise teknik heyet tarafından bir haftalık ek izin verildi.
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam ederken, teknik direktörün kadro planlamasında düşünülmeyen Halil Dervişoğlu İstanbul'da kaldı.
Sarı-kırmızılı ekip, Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez dışında 35 futbolcuyla kamp çalışmalarını sürdürüyor.
Davinson Sanchez
DAVINSON TAKIMA BİR HAFTA SONRA KATILACAK
2026 FIFA Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı ile son 16 turuna kadar mücadele eden Davinson Sanchez'e turnuva sonrası ekstra izin verildi. Kulüp, yoğun sezonun ardından deneyimli savunmacının fiziksel ve mental olarak tam anlamıyla dinlenmesini istedi.
Bu kapsamda Davinson Sanchez'in Avusturya kampına yaklaşık bir hafta sonra katılarak takımla çalışmalara başlaması planlanıyor.
Davinson Sanchez
GEÇEN SEZONUN EN İSTİKRARLI İSİMLERİNDENDİ
Geride kalan sezonda Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 45 maça çıkan Davinson Sanchez, savunmanın değişmez isimlerinden biri oldu. Performansı ve istikrarıyla teknik ekibin en çok süre verdiği oyuncular arasında yer alan Kolombiyalı stoper için yeni sezon öncesinde kontrollü bir hazırlık programı uygulanıyor.
Sarı-kırmızılı teknik heyet, sezonun uzun maratonunu da göz önünde bulundurarak Davinson Sanchez'in kampa dinlenmiş şekilde katılmasını hedefliyor. Deneyimli savunmacının bir haftalık iznin ardından Avusturya'daki hazırlık çalışmalarına dahil olması bekleniyor.