Maç sonrası televizyona sinirlenerek kapattığı ve telefonla soyunma odasındaki oyunculara tepki gösterdiği haberlerini yalanlayan başkan Aziz Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden bir yalanlama açıklaması yaptı.
İşte o açıklama; "Bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir haberde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın maçı stadyumdan sorumlu yöneticimiz Sayın Ömer Temelli ile birlikte izlediği ve maç esnasında çok sinirlendiği TV kumandasını dahi fırlattığı şeklinde iddialar öne sürülmektedir.
Bunun dışında birçok gazetede başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın maçın hemen ardından Profesyonel Futbol Takımımız İdari Menajeri Sayın Hasan Çetinkaya'yı arayarak onun telefonundan soyunma odasında tüm futbolculara bir konuşma yaptığı ve çok sert ifadeler kullandığı iddia edilmektedir.
Söz konusu iddiaların tamamı uydurma ve yalandır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım müsabakayı kendi evinde yalnız izlemiştir dolayısıyla sinirlendi TV kumandasını dahi fırlattı iddiaları baştan aşağıya uydurmadır.
Yine gazetelerde yer alan başkan soyunma odasını aradı haberi de bir grup gazetecinin kendi arasında uydurduğu bir hikayeden ibarettir. Kendi kendilerine senaryo yazan ve bunu doğrulatma gereği dahi duymadan topluca gazetelerine yazan ve kendisine gazeteci diyen bu kişileri kınıyoruz.
Basının bir bölümü alınan olumsuz sonuç üzerine açıkça provokasyon yapmaya çalışmaktadır. Gazeteciliğin doğruları yazmak olduğunu provokasyon ve asparagas üretmemek olduğunu hatırlatmak isteriz. Takvim Kaynak Tercihleri