Galatasaray'da Icardi krizi bitti: Okan Buruk ile görüştü, Trabzonspor maçında 11'de
Sarı-Kırmızılılar'da Okan Buruk ile Icardi arasındaki buzlar eridi. Arjantinli golcü, Trabzon deplasmanında 11'e dönmeye hazırlanıyor.
Giriş Tarihi:
Galatasaray'da sezonun kaderini etkileyebilecek önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk, önceki akşam İstanbul'a gelen yıldız golcü Mauro Icardi ile dünkü antrenman öncesinde baş başa kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
Oldukça olumlu geçtiği öğrenilen zirvede, Arjantinli forvetin sezonun kalan bölümü için hazır olduğu mesajını teknik heyete ilettiği belirtildi.
Yapılan görüşmenin ardından iki isim arasındaki buzların tamamen eridiği ve takım içindeki gerginliğin sona erdiği ifade edildi.
Alınan bilgilere göre Mauro Icardi, kritik Trabzonspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkacak. Bu gelişme, teknik heyetin hücum hattında yeniden Icardi'ye güvendiğini net şekilde ortaya koydu.