Galatasaray Kerem Aktürkoğlu kararını verdi!

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Kerem Aktürkoğlu için öncelik haklarının kendilerinde olduğunu ancak 5 günlük süreyi kullanmayarak futbolcunun Avrupa listesine yazılmasına engel olmayacaklarını söyledi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu kararını verdi!

Fenerbahçe'nin Benfica'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu ile ilgili konuşan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan; "Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için öncelik hakkımız var ve 5 günlük süre 5 Eylül Cuma günü doluyor. Fenerbahçe'nin bu gerçeklikten bihaber olarak bu süreci geçirmesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. G.Saray, Türk olmayan takımları yenme gayesiyle kurulmuş bir takımdır. G.Saray Türk futbolunun hamisi, başkanımız ise Türk futbolunun ağabeyi konumundadır. Netice olarak kulübümüz Kerem Aktürkoğlu'nun transferinde futbolcunun UEFA listesine yazılması konusunda bir sorun çıkarmayacaktır."ifadelerini kullandı.

"BİR ARAMA OLMADI"

Eray Yazgan ayrıca gelen soru üzerine "Süreç Benfica ile bizim aramızda ilerliyor. Fenerbahçe'den bir arama olmadı." dedi.

BARIŞ ALPER YILMAZ KADRO DIŞI

Transferi gündemde olan Barış Alper Yılmaz için de konuşan Yazgan "Barış Alper Yılmaz'ı transfer süreci yorduğu için hocamız kadroya almadı. Bu bir süreç, transfer süreci devam ediyor. Barış Alper Yılmaz'ın durumunda geçen haftadan bu yana çok ciddi bir değişiklik yok." diye konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler