Emerson Royal'den Beşiktaş itirafı! "Biletim alınmıştı"
Yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmaları kapsamında listesine aldığı Brezilyalı sağ bek Emerson Royal'de mutlu sona ulaşamadı. Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu, tercihini Flamengo’dan yana kullanırken dikkat çeken bir açıklamada bulunarak; “Beşiktaş biletimi bile almıştı.”dedi.
İtalya basınında yer alan haberlere göre Flamengo, Milan ile Emerson Royal transferi konusunda anlaşmaya vardı. Brezilya temsilcisi bu transfer için Milan'a 9 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan 25 yaşındaki oyuncu, İstanbul ekibine imza atmak üzereyken Flamengo'nun devreye girmesiyle süreç tamamen değişti.
Emerson Royal (Takvim Foto Arşiv)
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATAN PAYLAŞIM
Emerson Royal'in Flamengo'ya transferinin resmileşmesinin ardından Brezilya kulübünden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Flamengo'nun resmi İngilizce X hesabından yapılan paylaşımda, "Brezilya'da oynamak Türkiye'de oynamaktan büyüktür" ifadeleri kullanıldı. Bu gönderme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Emerson Royal (Takvim Foto Arşiv)
"BEŞİKTAŞ BİLETİMİ ALDI"
Basın toplantısında Beşiktaş ile ilgili konuşan Emerson Royal, şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş'la görüşme halindeydim, hatta biletim bile alınmıştı. Ama menajerim Flamengo'nun ilgisinden bahsetti. Projeyi anlattılar, her şey çok hızlı gelişti. Bir gecede oldu bitti. Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi. Hiç tereddütsüz kabul ettim. Bu formayı giymek, hep hayalini kurduğum çok büyük bir fırsat."
