Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor!

Yönetimin son G.Saray yenilgisi sonrası alternatif hocaları masaya yatırdığı, bu durumdan haberdar olan Mourinho’nun çok sinirlendiği öğrenildi. Portekizli hocanın bu nedenle yönetimin orta yol bulma çabalarına olumsuz yaklaştığı ve 15 milyon Euro’luk bedelde indirime gitmediği iddia edildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor!

Ligde şampiyonluk umutlarıın mucizelere bırakan Fenerbahçe ortam çok gergin. Beşiktaş yenilgisi sonrası Başkan Ali Koç'un teknik direktör Jose Mourinho ile yola devam etme fikrinden çok büyük oranda vazgeçmesinin ardından çok flaş iddialar gündeme geldi.

Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor. (EPA)Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor. (EPA)

KUPA YENİLGİSİ İPLERİ KOPARDI
İlk iddiaya göre Sarı-Lacivertli yönetim, Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan 2-1'lik Galatasaray yenilgisi sonrası bazı alternatif teknik adamları gündeme aldı. Mourinho'nun bu gelişmelerden haberdar olduğu ve çok sinirlendiği belirtildi. İkinci iddiaya göre ise sportif direktör Mario Branco, Portekizli hoca ile görüşerek ayrılık şartlarını masaya yatırdı.

Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor. (EPA)Fenerbahçe'de şok iddialar: Yönetim ve Mourinho arasındaki ipler geriliyor. (EPA)

YAŞANANLARI AÇIKLAYACAK!
Branco'nun Mourinho'dan ekibiyle beraber 15 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedelinde indirime gitmesini istediği ancak tecrübeli hocanın kupa yenilgisi sonrası yaşanan gelişmeler nedeniyle bu teklifi direkt reddettiği öne sürüldü. Hatta Mourinho'nun yolların resmen ayrılması durumunda bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan bu süreçleri tek tek açıklayacağı da gelen bilgiler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN