Kayseri'de olay! Kayserispor - Galatasaray maçında sahaya taraftar indi
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kayserispor - Galatasaray maçında, ilginç bir olay yaşandı. Maçın 61. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ile fotoğraf çektirmeye çalıştı. Bu olay, tribünlerde büyük bir tepkiyle karşılandı.
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Süper Lig'de Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma, 61. dakikada yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğüyle devam eden maç sırasında, bir taraftar sahaya girerek Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ile fotoğraf çektirmeye çalıştı.
Kayserispor - Galatasaray maçında taraftar sahaya indi (DHA)
Bu sıradışı girişim tribünlerdeki taraftarların tepkisine yol açarken, sahaya yabancı maddeler atılmaya başlandı. Yaşanan kargaşa sırasında başka taraftarlar da sahaya girmeye teşebbüs etti.

