Galatasaray 4 köşe | Aslan evinde Pendikspor'u rahat geçti! İşte maçta yaşananlar...

Süper Lig'de heyecan 33. hafta maçlarıyla devam ediyor. Lider Galatasaray sahasında Pendikspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltti. İşte maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 21 Nisan 2024, 17:47 Güncelleme 21 Nisan 2024, 20:57
Galatasaray 4 köşe | Aslan evinde Pendikspor’u rahat geçti! İşte maçta yaşananlar...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 33. haftasında heyecan devam ediyor. Ligde son haftalara girilirken lider Galatasaray, küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor ile karşılaştı.



Sarı kırmızılılar sahadan 4-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Aslan'a galibiyeti getiren goller Mauro İcardi, Mertens ve Abdülkerim Bardakcı'dan geldi.

Pendikspor'un tek golünü Alpaslan Öztürk kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 5'e yükseltti. Sarı lacivertliler bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.


REKOR EGALE EDİLDİ
Geçtiğimiz sezon üst üste 14 maç kazanan Galatasaray, bu rekoru bu sene de yakaladı. Sarı kırmızılılar gelecek maç Adana Demirspor'u yenmesi halinde üst üste maç kazanma rekoru kıracak.


ICARDI DZEKO'YU YAKALADI
Son haftaların formda ismi Mauro Icardi, gollerine bu maçta da devam etti. Pendikspor karşısında ağları havalandıran ve 20 gole ulaşan Arjantinli, Edin Dzeko'yu yakaladı.



KORKULAN OLMADI
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesi 4 isim sarı kart sınırındaydı.

Maçı kartsız tamamlayan Nelsson, Kaan Ayhan, Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu gelecek hafta sahada olabilecek.



PENDİKSPOR TEHLİKEDE
Küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor, bu mağlubiyetle kötü sona bir adım daha yaklaştı. 30 puanda kalan İstanbul ekibi haftayı 19. sırada tamamladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN