Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Dev Adam'a moral verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor. Basketbolumuz gelecekte çok daha iyi yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2024 Güncelleme 21 Şubat 2024, 07:02
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Dev Adam’a moral verdi

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, FIBA 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri'nde yarın İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Takımı'nın antrenmanını izledi.

Bak, teknik ekip ve oyunculara başarı diledi. Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman ve oyuncularla da sohbet etti.

Bakan Bak, "Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor. Basketbolumuz gelecekte çok daha iyi noktalara gelecek. Size inanıyor ve güveniyoruz" dedi. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, "İnşallah bu süreçleri milli formaya yakışacak şekilde en iyi sonuçlarla geçeriz. NBA'de forma giyen oyuncuların olmayışı, burada bulunanlar için bir fırsat. Şans bulacak arkadaşlar bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi. Milli Takım koçu Ergin Ataman ise, "Diğer oyuncularımızın eksiksiz bir şekilde buraya dahil olmasının ardından belki bir tane de Avrupa veya NBA'den takıma çıta atlatacak devşirme bir oyuncuya kapımız açık olur. Bu da planlarımızda var" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN