Çizme basını Fenerbahçe'nin İtalyan stoper Bonucci'yi kadrosuna katmak istediğini yazdı

Fenerbahçe yeni stoperini arıyor. Sport İtalya, "Fenerbahçe Bonucci’nin peşinde" dedi. Diğer aday kulüp ise Roma. Ancak Roma, ilk görüşmede anlaşma sağlayamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2024 Güncelleme 10 Ocak 2024, 15:38
Çizme basını Fenerbahçe’nin İtalyan stoper Bonucci’yi kadrosuna katmak istediğini yazdı

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminde savunma bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sport Italia'nın haberine göre, sarı-lacivertli ekibin Union Berlin'de forma giyen Leonardo Bonucci'yi yakın takibe aldığı öne sürüldü.

Ayrıca haberde Bonucci'nin Roma'nın da hedefinde olduğu belirtildi. Ancak gelen son bilgilere göre Roma ilk görüşmede İtalyan stoper ile anlaşma sağlayamadı.

Sezon başında Juventus'tan Union Berlin'e transfer olan İtalyan defans bu sezon 10 maçta Alman ekibin formasını giyerken 1 gol kaydetti.

SÖZLEŞMESİ HAZİRAN'DA BİTİYOR
Bonucci'nin, Union Berlin ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İtalyan stoper, sezon başında efsanesi olduğu Juventus'tan ayrılarak Alman ekibine imza atmıştı. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı devam eden stoperi Becao, düz koşulara başlamış, Djiku ise Afrika Kupası nedeniyle takımdan 1 aylığına ayrılmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN