Emre Belözoğlu yaptığı açıklamalar ile gündem yaratacak |  Halil Umut Meler ve Erol Bulut'a cevap verdi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, son dönemde yaşananlar üzerine Futbol Plus’a çok özel açıklamalar yapıp, sessizliğini bozdu. Belözoğlu, "Elbette pişmanlıklarım ve iyi ki yaptım dediğim şeyler var. Hayatı gri bir şekilde yaşadım. Ama futbolda kimse bembeyaz değil" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2024 Güncelleme 01 Ocak 2024, 07:01
Emre Belözoğlu yaptığı açıklamalar ile gündem yaratacak |  Halil Umut Meler ve Erol Bulut’a cevap verdi

İÇİNDEKİLER

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Futbol Plus'a konuştu. Ceren Dalgıç'ın sorularını yanıtlayan Belözoğlu, Halil Umut Meler ile ilgili süreç, Fenerbahçe dönemi, yaşadığı pişmanlıklar ve kariyer planıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.






"BENİM GRİ BİR HAYATIM VAR"
Belözoğlu, Halil Umut Meler ile yaşanan süreçte hapse giren ve daha sonra tahliye olan Faruk Koca için, "Sayın Koca'nın dışarıda olması futbolcuları da motive edecektir" dedi. Pişmanlıklar yaşadığını belirten genç hoca, "Ne beyaz ne de siyah bir hayatım var. Benim gri bir hayatım var. Hele bir de futbol dünyasında kimsenin hayatının beyaz olmadığını gördüğüm için rahatlıkla eleştiriyi de kendime yapabiliyorum" yorumunda bulundu.

"F.BAHÇE'YE HOCA OLABİLİRİM"
Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'de yaşadığı dönemde haksızlığa uğramadığını belirten Belözoğlu, sportif direktörken birlikte çalıştığı Erol Bulut'un, 'Belözoğlu döneminde istediğim transferler yapılmadı' sözlerine, "Öyle olmadı. Benim istemediğim oyuncuyu kulüpten içeriye sokturmam. O zaman neden istemediğin oyuncuyu aldırdın diye sorarlar" dedi. Belözoğlu ayrıca, "Bir gün yeniden Fenerbahçe'nin hocası olabilirim. Olmazsa da dünyanın sonu değil" yanıtını verdi.


İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIZ
Bankacı Seçil Erzan ile ilgili hukuki süreç için Emre Belözoğlu, "Hayatımda paraya çok fazla değer veren biri olmadım. Kuzenimin vesilesiyle yatırım yaptığımı düşünürken, daha farklı bir süreç oldu. Erzan'ı daha önce tanımıyordum. Bu süreçte tanıdım. Hukuki süreç devam ediyor. Kendisiyle ilgili gereken şikayetleri yaptık. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.


MELER KENDİNİ ELE VERDİ
Halil Umut Meler'in, "İlhan Palut tutmasaydı, Emre Belözoğlu acaba ne yapacaktı?" sözlerine cevap veren genç hoca, "Saha içinde ve koridorda gereken desteği verdim. MHK hakemlerle röportaja izin vermezken, Meler yanlış iletişim politikası izledi. Kendisini zora düşürüp, ele verdi. Beni hedefe koyması da üzücü" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN