GS-FB MAÇI İPTAL Mİ? Süper Kupa maçı neden iptal oldu? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa ne zaman oynanacak?

Son dakika Süper Kupa maçı iptal mi sorusu en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Riyad'da oynanacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali öncesi büyük bir kriz patlak verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tarafından gelen açıklamalar sonrası maçın iptal olup olmayacağı hakkında araştırmalar hızlandı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Aralık 2023, 23:24 Güncelleme 30 Aralık 2023, 10:40
GS-FB MAÇI İPTAL Mİ? Süper Kupa maçı neden iptal oldu? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa ne zaman oynanacak?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maça yaklaşık saatler kala TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bulunduğu otele geldiler.

Toplantı sonrası alınan karar ise en sık aratılanlar arasında yerini aldı.

SÜPER KUPA MAÇI İPTAL Mİ?

29 Aralık 2023 günü oynanması beklenen maçın iptal edilip edilmediği merak konusu oldu. Süper Kupa finali maçı gelen son dakika haberine göre iptal edildi.

📢TAKIMLAR TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR

Statta yer alan malzemeler ve tüm ekipmanlar araçlara yüklendi.Galatasaray çalışanlarını taşıyan otobüs stattan ayrıldı.

TFF, FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN ORTAK AÇIKLAMA

"Kamuoyuna duyurulur, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45'te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz."

Türkiye Futbol Federasyonu
Fenerbahçe Spor Kulübü
Galatasaray Spor Kulübü

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMANA ERTELENDİ?

GS-FB Süper Kupa Final maçının hangi tarihe ertelendiği henüz belirlenmedi. Konuya ilişkin resmi açıklama geldiğinde haberimize eklenecektir.