Aboubakar'dan şok hamle! Beşiktaş’ı sildi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan kadro dışı futbolcular için af sinyali gelse de Aboubakar kritik bir hamle yaptı. Kamerunlu yıldız, sosyal medya hesabından Beşiktaş’ı takipten çıkardı. Bu durum “Kesinlikle ayrılacak” yorumunu yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2023 Güncelleme 18 Aralık 2023, 07:02
Aboubakar’dan şok hamle! Beşiktaş’ı sildi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, önceki gün divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada kadro dışı bırakılan futbolcuların affedilmesine yeşil ışık yakmıştı. Arat, "Karara konu olan oyuncular bizimle görüşerek gerekeni yapacaklarını ifade etmişlerdir.




Büyük Beşiktaş camiasının futbolcusu olmanın gerekliliklerini karşılayacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Ancak gün önemli bir gelişme yaşandı. Kadro dışı bırakılan beş futbolcudan biri olan Aboubakar'dan dün dikkat çeken bir hamle geldi.



ARTIK TAKİP ETMİYOR...
Kamerunlu yıldız, Instagram hesabından Beşiktaş Kulübü'nü takipten çıkardı. Aboubakar'ın bu hamlesi Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Aboubakar'ın saç ektirdiği ve bu nedenle 'sakatım' diyerek maça çıkmadığı öne sürülmüştü. 31 yaşındaki yıldız bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak Aboubakar, Sergen Yalçın döneminde de sözleşmesi otomatik olarak uzamaması için sakatlığı bahane edip maçlara çıkmamış böylece maç kotasını doldurmamıştı. Kamerunlu santrfor bu sezon çıktığı 22 resmi maçta 11 gol atıp 2 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN