Aslan’da transfer 'faslı'! Galatasaray Genk'in 10 numarasını transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde Bilal El Khannouss için Belçika ekibiyle masaya oturacak ve transferi bitirmeye çalışacak. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2023 Güncelleme 17 Aralık 2023, 06:59
Aslan’da transfer ’faslı’! Galatasaray Genk’in 10 numarasını transfer etmek için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray devre arasında potansiyeli yüksek bir oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçecek. Orta sahaya ve sol beke takviye yapmak isteyen Cimbom'da gündeme sürpriz isimler geliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni hedefi ise Belçika Ligi ekiplerinden Genk'te forma giyen 10 numara Bilal El Khannouss'u transfer etmek.

Avrupa'nın önemli kulüpleri de genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray kurmaylarının önümüzdeki günlerde Belçika seferine çıkacağı ve transferi noktalamak için uğraş verecekleri belirtildi. 19 yaşındaki Faslı yıldız bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Belçika Ligi'nde bu sezon 17 karşılaşmada forma giyen El Khannouss, 3 gol atarken 2 de asist yaptı.

10 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK
Henüz 19 yaşında olmasına rağmen 3 kez Fas Milli Takımı'nda forma giyen yıldız oyuncuyu Fransa, İtalya ve İspanya Ligi takımlarının da yakından takip ettiği biliniyor. Transfermarkt değeri 18 milyon Euro olan Faslı yıldız futbolcu için G.Saray'ın 10 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Faslı oyuncunun kulübü Genk'in El Khannouss'un transferinden beklentisi ise en az 15 milyon Euro. Sarı- Kırmızılı Yönetimin bu rakamı pazarlıklar makul seviyelere çekmesi bekleniyor.

DEĞERİNE DEĞER KATTI
Cimbom'un transfer etmek istediği Faslı yıldız El Khannouss'un 2022 yılında transfermart'a göre piya değeri sadece 100 bin Euro idi. Şimdiki değeri ise tam 18 milyon Euro olarak gözüküyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN