Beşiktaş yeni sağ bekini Fransa Ligi'nde buldu! Kartal Youcef Atal için düğmeye bastı

Ocak ayında hareketli bir dönem geçirecek Beşiktaş’ta Valentin Rosier’in alternatifi Fransa Ligi’nde bulundu. Kartal’ın Nice’te oynayan Youcef Atal için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2023 Güncelleme 13 Aralık 2023, 09:08
Beşiktaş yeni sağ bekini Fransa Ligi’nde buldu! Kartal Youcef Atal için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Derbi sonrasında Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 isimden biri Valentin Rosier olmuştu. Siyah-Beyazlılar'da Fransız sağ bekin yerine düşünülen isim ortaya çıktı. Kartal'ın bu mevki için rotayı Fransa'ya çevirdiği belirlendi.

OCAK'TA TEKLİF PLANI DİSİPLİNSİZ
davranışları ve düşük formu nedeniyle gözden düşen Valentin Rosier'in yerine gündeme gelen ismin Ligue 1 ekibi Nice'te oynayan Cezayirli futbolcu Youcef Atal olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Filistin'e destek mesajları paylaştıktan sonra kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili geniş çaplı bir araştırmaya başladı. Sağ bek ve sağ açık mevkilerinde oynayan 1.76 boyundaki futbolcunun da müslüman bir ülkede kariyerine devam etmeye sıcak bakabileceği belirtildi.

22 GOLE KATKI YAPTI FUTBOL
kariyerinde şu ana kadar Nice'in dışında Kortrijk ve Paradou takımlarında ter döken Youcef Atal, 129 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 12 kez rakip fileleri havalandıran Cezayirli oyuncu, 10 da asist yaptı. 2019 yılında 25 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan yıldız isme, güncel verilere göre 7 milyon Euro değer biçiliyor. Sürati, oyun görüşü ve aidiyet duygusu yüksek olan Atal, her iki ayağını da kullanabiliyor.


CEZAYİR'İN GÖZDESİ
Beşiktaş'ın gündemindeki Atal, Cezayir Milli Takımı ile 27 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 gol katkısı verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN