Kopenhag GS maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İlk 11'ler ve Galatasaray puan durumu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Galatasaray, A Grubu'nda mücadele ettiği Manchester United ve Bayern Münih ile birlikte Kopenhag ile kritik bir maça çıkacak. Galatasaray'ın son 16'ya kalmak için Kopenhag'ı mağlup etmesi gerekiyor. İşte, Kopenhag Galatasaray maçıyla ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 12 Aralık 2023, 10:09 Güncelleme 12 Aralık 2023, 10:09
Kopenhag GS maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İlk 11’ler ve Galatasaray puan durumu!

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir mücadele yaklaşıyor! Galatasaray, A Grubu'nda mücadele ettiği Manchester United ve Bayern Münih ile birlikte, üst tura çıkma şansını sürdürebilmek için Kopenhag ile karşılaşacak. İşte, Kopenhag Galatasaray maçına dair önemli detaylar...

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ GÜN?

UEFA Şampiyonlar Ligi 6'ncı hafta mücadelesi Kopenhag Galatasaray maçı 12 Aralık 2023 Salı günü saat 23.00'de oynanacak.

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Kopenhag Galatasaray maçı EXXEN ekranlarında yayımlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

1- Bayern Münih - 13 Puan

2- Kopenhag - 5 Puan

3- Galatasaray - 5 Puan

4- Manchester United - 4 Puan

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5 maçta 5 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

Grubu Kopenhag deplasman mücadelesiyle kapatacak Galatasaray'ın son 16'ya kalması için Kopenhag'ı zorunlu yenmesi gerekiyor.