Galatasaray'da Victor Nelsson yerine Adamo Nagalo!

Galatasaray’ın Nelsson’un ayrılma ihtimaline karşılık Adamo Nagalo’yu ilk hedef olarak belirlediği iddia edildi... Danimarka temsilcisiyle 2027'ye kadar kontratı bulunan genç stopere güncel verilere göre 5 milyon Euro değer biçiliyor. 1.85 boyundaki savunma oyuncusu hava toplarındaki hakimiyeti ile ön plana çıkıyor. Bu sezon 25 maça çıkan genç futbolcu 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2023 Güncelleme 04 Aralık 2023, 07:00
Galatasaray’da Victor Nelsson yerine Adamo Nagalo!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un devre arasında takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Nordsjaelland'ın Burkina Fasolu stoperi Adamo Nagalo'yu ilk hedef olarak belirledi.

Aslan, Nelsson takımdan ayrılırsa 21 yaşındaki stoperi takıma kazandırmak için devre arasında yoğun mesai harcayacak. Danimarka temsilcisiyle 2027'ye kadar kontratı bulunan genç stopere güncel verilere göre 5 milyon Euro değer biçiliyor. 1.85 boyundaki savunma oyuncusu hava toplarındaki hakimiyeti ile ön plana çıkıyor. Bu sezon 25 maça çıkan genç futbolcu 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN