Rade Krunic kimin olacak? Fenerbahçe'den sonra devreye Fransız devi Lyon da girdi

Fenerbahçe’nin Rade Krunic ısrarı sürerken devreye Fransız devi Lyon da girdi. Fransız basınına göre önümüzdeki 2 haftalık süreç çok kritik. Krunic’in 2 kulüpten birine transferi çok yüksek bir ihtimal olarak görürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2023 Güncelleme 24 Kasım 2023, 07:02
Rade Krunic kimin olacak? Fenerbahçe’den sonra devreye Fransız devi Lyon da girdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de ocak ayında start alacak olan ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'in yaz aylarından beri peşinde olduğu ancak kulübü Milan'ın transferine izin vermediği Bosna Hersek'li orta saha Rade Krunic için temasların devam ettiği öğrenildi.

Ancak Fenerbahçe'nin bu transfer için güçlü bir rakibi var. Fransız temsilcisi Lyon'un da devrede olduğu öğrenildi. Fransız basının haberine göre Lyon'un resmi teklif için geri sayıma geçtiği öğrenildi.

MİLAN ARTIK ISRAR ETMEYECEK
Rade Krunic, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmak istemiş hatta kulübüne rest bile çekmişti. Ancak Milan'ın hocası Stefano Pioli, Krunic'i takımda tutmak için elinden geleni yapmıştı.

Ancak Milan yönetimi Krunic'in satışına eskiye nazaran daha sıcak bakıyor. Fenerbahçe-Lyon rekabetinde önümüzdeki 2 haftalık sürecin çok kritik olduğu transferin bu süreç içinde kesinleşebileceği ifade ediliyor. 30 yaşında ve 1.84 boyunda olan Krunic, ön libero ve merkez orta saha mevkilerinde forma giyiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN