Savunmaya tam not! Puan kaybına rağmen Fenerbahçe zirveyi Galatasaray'dan aldı

Trabzonspor ve Ludogorets yenilgileri ile sarsılan Sarı-Lacivertliler dün de Adana Demir deplasmanında iki puan bıraktı. Öte yandan Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel 58. dakikada sarı kart gördü. Bu sezon 4. kez sararan Nijeryalı yıldız, milli ara sonrasında oynanacak Karagümrük maçında cezalı duruma düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2023 Güncelleme 13 Kasım 2023, 07:00
Savunmaya tam not! Puan kaybına rağmen Fenerbahçe zirveyi Galatasaray’dan aldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında gol atamadı ve Trabzonspor yenilgisinden sonra Adana Demir'e de puan kaptırdı: 0-0. 8'de Samet Akaydın'ın şutunu Ertaç kurtardı.

12'de Dzeko'nun vuruşunu Ertaç iki hamlede tuttu. 15'te Szymanski'nin sert şutunda kalenin üst sağ köşesine uzanan kaleci Ertaç Özbir topu çıkardı. 26'da Dzeko'nun ceza sahası dışından vuruşunda yine Ertaç devleşti. 37'de Osayi'nin yakın mesafeden vuruşunda top auta gitti. 43'te Ferdi'nin sert şutu direğin yanından çıktı. 45+1'de İrfan'ın ortasına Dzeko sağ ayağıyla vurdu Ertaç kurtardı. 47'de Gravillon'nun ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarpıp dışarı çıktı. 53'te Dzeko'nun şutu auta gitti. 62'de Ndiyae kaleyi tutturamadı. 77'de Zajc'ın şutunu Ndiaye durdurdu.

OSAYI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel 58. dakikada sarı kart gördü. Bu sezon 4. kez sararan Nijeryalı yıldız, milli ara sonrasında oynanacak Karagümrük maçında cezalı duruma düştü. 25 yaşındaki futbolcu, 75. dakikada oyundan çıkarken yerine milli sağ bek Mert Müldür girdi.

SAVUNMAYA BU KEZ TAM NOT
Djiku ve Becao ikilisinin yokluğunda ağır eleştiri alan F.Bahçe savunması dün iyi bir maç çıkardı. Samet ve Oosterwolde üzerine düşeni yaptı.

ERTAÇ KALEDE DEVLEŞTİ
Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, yaptığı kurtarışlarla devleşti. 34 yaşındaki tecrübeli eldiven, 9 kurtarış yaparak Süper Lig'de kalesini gole kapattığı maçlar arasındaki en yüksek sayısına ulaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN