Galatasaray Devler Ligi'ndeki mücadelesiyle parmak ısırttı! 180 dakikanın sadece 50 dakikasını yenik oynayan Cimbom'dan 26 şut

Aslan, Bayern ile yaptığı 2 maçta da cesur futbol oynadı. 180 dakikanın sadece 50 dakikasını yenik oynayan Cimbom, 26 şut attı, 8 net gol pozisyonu üretti ve 3.34 gol beklentisine ulaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2023 Güncelleme 10 Kasım 2023, 06:58
Galatasaray Devler Ligi’ndeki mücadelesiyle parmak ısırttı! 180 dakikanın sadece 50 dakikasını yenik oynayan Cimbom’dan 26 şut

İÇİNDEKİLER

Türkıye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, Bayern Münih ile oynadığı iki maçta da örnek ve alkış alan bir mücadele ortaya koydu. Rakibine yenilmesine karşın Aslan, oyunuyla gurur verici bir tablo sergiledi.

İKİ MAÇ DA RAKİBİNE EZİLMEDİ
Güçlü rakibine karşı iki maçta da ezilmeyen Cimbom içeride 3-1, Almanya'da da 2-1 kaybetti. Ancak; her iki maça bakıldığında 180 dakikanın 130 dakikasını Aslan berabere geçti ve sadece 50 dakika yenik oynadı. Bayern maçlarında 26 şut atan Sarı- Kırmızılılar, 8 de net gol pozisyonuna girdi. Rakibinden 5 gol yiyip, 2 gol atan Galatasaray, 3.34 gibi yüksek bir gol beklentisi oranına da ulaştı. Okan Buruk'un cesur futbolu, taraftarlara da umut verdi.

ALMANLAR DA ÖVGÜ YAĞDIRDI
Allianz Arena'daki mücadele, Alman basınında geniş yer tuttu. Bild, "Bayern Münih'te mega endişeler var. Galatasaray taraftarları nedeniyle Bayern sanki deplasmanda gibiydi. Tuchel ve Bayern'i Kane kurtardı" yorumunu yaparken, Sport1 ise "Bayern, G.Saray karşısında uzun süre zorlandı. Kane ile kurtuldu" ifadesine yer verdi.

5 KİŞİYLE BASKI
Bayern Münih maçında Galatasaraylı futbolcular üstün bir mücadele ortaya koydu. 73. dakika olmasına karşın Sarı-Kırmızılı futbolcuların 5 kişiyle rakip yarı alanda baskı yapması dikkati çekti. Hücuma katılıp baskı yapan isimlerden birinin stoper mevkisinde oynayan Abdülkerim Bardakcı'nın olması da alkış aldı.

SACHA BOEY YİNE HAYRAN BIRAKTI
Fransız sağ bek Sacha Boey, G.Saray'daki başarılı performansına Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti. Bayern Münih mücadelesinde 90 dakikada 59 kez topla buluşan Boey, yüzde 88 oranında pas isabeti sağladı. Bayern'in yıldız isimlerinden Leroy Sane'yi maçta pasifize eden 23 yaşındaki yıldız, Thomas Tuchel'in 72'de Sane'yi kenara almasını sağladı. Herkesi kendine hayran bırakan Boey'u, İngiltere'den Manchester United ve Arsenal'in de izlettiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN