Trabzonspor maçında geçer notu aldı! Ferdi Kadıoğlu'nun talibi artıyor: Milan'dan sonra Arsenal de yıldız oyuncunun peşinde

Arsenal Uluslararası Scout Şefi Romain Poirot, Trabzonspor maçında Ferdi Kadıoğlu’nu izledi ve oyuncuya olumlu rapor verdi. Ferdi'nin birkaç maçını daha takip edecek olan Londra ekibinin devre arasında yapacakları teklifle Kanarya'nın kapısını çalmayı düşündüğü de gelen haberler arasında. Ancak Sarı-Lacivertliler, Ocak ayında yıldız oyuncusunu bırakma niyetinde değil. O nedenle transferin sezon sonuna kalabilmesi de kuvvetle muhtemel.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2023 Güncelleme 09 Kasım 2023, 09:39
Trabzonspor maçında geçer notu aldı! Ferdi Kadıoğlu’nun talibi artıyor: Milan’dan sonra Arsenal de yıldız oyuncunun peşinde

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, özellikle iki sezondur gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Milli futbolcu, henüz transfer dönemi başlamamasına rağmen Avrupa devlerini peşine taktı.

Son yıllarda transfer dönemlerinde Avrupa'ya önemli futbolcularını ihraç eden Sarı-Lacivertliler'de artık sırada Ferdi Kadıoğlu bulunuyor. İtalya Ligi'nin köklü takımlarından Milan, milli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Milan'dan sonra bir başka dev kulüp de Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katmak istiyor.

Arsenal, Ferdi'yi transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirmenin peşinde. Arsenal Uluslararası Scout Şefi Romain Poirot, son oynanan ve 3-2 kaybedilen Trabzonspor maçında Ferdi Kadıoğlu'nu izledi ve oyuncuya olumlu rapor verdi. Ferdi'nin birkaç maçını daha takip edecek olan Londra ekibinin devre arasında yapacakları teklifle Kanarya'nın kapısını çalmayı düşündüğü de gelen haberler arasında. Ancak Sarı-Lacivertliler, Ocak ayında yıldız oyuncusunu bırakma niyetinde değil. O nedenle transferin sezon sonuna kalabilmesi de kuvvetle muhtemel.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN