Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi karar aşamasında: Seçim 17 Aralık'ta' dedi I Adaylık için 1 hafta süre istedi

Ailesinin aday olmaması için baskı yaptığı iddia edilen Çebi’nin kısa süre içerisinde kararını açıklaması bekleniyor. İşte sizler için derlediğimiz 25 Ekim tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2023 Güncelleme 25 Ekim 2023, 07:01
Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi karar aşamasında: Seçim 17 Aralık’ta’ dedi I Adaylık için 1 hafta süre istedi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş önceki güngerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında olağanüstü seçimli genel kurulun 17 Aralık tarihinde olacağını duyurdu.

Siyah- Beyazlı camiada merak edilen konu ise mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olup olmayacağı... Ailesinin Çebi'ye "Başkanlığın boyunca çok yıprandın yeniden aday olmanı istemiyoruz" şeklinde baskı yaptığı öne sürülürken Çebi'nin ise henüz karar vermediği ifade ediliyor. Çebi'nin adaylık konusunu düşündüğü ve birkaç gün içerisinde yapacağı açıklama ile aday olup olmayacağını duyurması bekleniyor.

KARTAL'A TAYFUR ŞOKU
Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini duyurdu. Tedavisine başlanan 30 yaşındaki futbolcunun yeşil sahalardan iki hafta uzak kalması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu bu sezon ligde 2 kez forma şansı bulmuştu.



INTER SALZBURG'U HAKAN'LA DEVİRDİ
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Inter, Salzburg'u 2-1 yendi. 19'de Alexis Sanchez ile İtalyan ekibi öne geçti. 57'de Oscar Gloukh beraberliği getirdi. 64'te penaltıdan Hakan Çalhanoğlu galibiyeti getirdi: 2-1. Inter 7 puana yükseldi. Grubun diğer maçında Real Sociedad deplasmanda Benfica'yı 1-0 mağlup etti. Günün diğer sonuçları: B Grubu: Lens- PSV: 1-1, Sevilla-Arsenal: 1-2. C Grubu: Braga-Real Madrid: 1-2, Union Berlin- Napoli: 0-1.

CANAK İLE YOLLAR AYRILDI
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, Hırvat başantrenör Nenad Canak ile yolların ayrıldığını açıkladı. Başkent temsilcisi, Canak yönetiminde bu sezon oynadığı 7 maçta, 4 yenilgi, 3 galibiyet aldı.

HEDEF OYUNU GELİŞTİRMEK
Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak Kayserispor'da Teknik Direktör Recep Uçar, "Rakip kim olursa olsun oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız Hatay'dan puanla dönebilmek" dedi.

186 MİLYON DOLAR ALACAK
NBA ekibi Milwauee Bucks'ın yıldızı Giannis Antetokounmpo, 3 yıllık yeni kontrat için 186 milyon dolar karşılığında takımla anlaşma sağladı. Yıldız isim, 2021'de NBA Finalleri'nde en değerli oyuncu seçildi.

EFES'TEN 100. YIL FORMASI
Anadolu Efes, Galatasaray Ekmas ve Zalgiris maçlarında Cumhuriyet'in 100. yılı için tasarlanan forma ile sahada olacak. Formada ayrıca kırmızı zemin üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün silüeti bulunuyor.

F.BAHÇE OPET'E YENİ SPONSOR
Yıldız Entegre, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın forma göğüs sponsoru oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, "Cumhuriyetten aldığımız güçle başarılı olmak için gayret edeceğiz" dedi.

UEFA'DAN ÖZDAMAR'A GÖREV
FIFA kokartlı hakem Erkan Özdamar, Basel ile Gent takımları arasında bugün oynanacak olan UEFA Avrupa Gençlik Ligi 1. Tur rövanş karşılaşmasını yönetecek. Karşılaşma TSİ 20.00'de start alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN