Doktorlar 'oynarsan sakatlığın büyür' dedi Icardi aldırmadı! "Umurumda değil"
Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi, Bayern Münih maçı öncesi hem sağlık ekibi hem de teknik ekiple görüştü. “Ne yapıp edip bu maçta oynayacağım” diyen Tangocu’nun son durumu, bugünkü ağrı durumuna göre netlik kazanacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak Galatasaray'da gözler, 2 gol attığı Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'ye çevrildi.

SAKATLIK BÜYÜYEBİLİR
Bu sezon tüm kulvarlarda görev aldığı 15 maçta, 14 gol atıp 2 de asist yapan ve Cimbom'un hücum gücü açısından büyük önem taşıyan Icardi için Okan Buruk, sağlık ekibiyle görüşme yaptı.
Sağlık ekibinin, iğneyle oynayabileceği gündeme gelen Tangocu'nun bugün forma giymesi halinde sakatlık sürecinin daha ciddi bir boyuta ulaşacağını söylediği, Buruk'un ise kararı yıldız isme bıraktığı belirlendi.

OYNAMAK İSTİYORUM
Bayern'e karşı zorlu bir sınav verecek maçta takımını yalnız bırakmak istemeyen Icardi'nin ise teknik ekip ve daha sonra sağlık ekibiyle gerçekleştirdiği görüşmede, "Ben ne yapıp edip, Bayern Münih maçında oynayacağım" dediği öğrenildi. Icardi'nin durumu bugünkü ağrı durumuna göre netleşecek. Yıldız isim oynayamazsa Okan Buruk'un B planı devreye girecek. Devler Ligi'nde 6 maçta oynayan Icardi, 4 gol 1 asist kaydetti.