Szymanski görüşme odasına: Polonyalı yıldızın menajeri apar topar İstanbul'a davet edildi! Teklifler can sıktı

Szymanski için teklifler artınca oyuncunun menajeri Mariusz Piekarsk İstanbul’a davet edildi. Szymanski’nin aldığı bonuslara ilaveler yapılarak şu an için tekliflerin önüne geçilmesi planlanıyor. Yönetim oyuncunun kafasının karışmasını istemiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2023 Güncelleme 21 Ekim 2023, 06:59
Szymanski görüşme odasına: Polonyalı yıldızın menajeri apar topar İstanbul’a davet edildi! Teklifler can sıktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'ye gelen tekliflerin artması üzerine bu tekliflerin önüne geçmek için oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti.

Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarsk'la yapılacak görüşmede Polonyalı yıldızın bonuslarının artırılacağı yeni şartların sunulacağı bir nevi sözleşme yenilenmesi planlandığı ifade ediliyor. Fener yönetimi Szymanski'nin gelen tekliflerden dolayı kesinlikle aklının karışmasını istemiyor. Sezon başından bu yana müthiş bir performans gösteren Polonyalı yıldız için hem Fenerbahçe'ye hem de Szymanski'ye astronomik rakamların teklif edildiği öne sürülse de Sarı- Lacivertli kurmaylar sezon bitmeden bu tekliflerin hiçbiri ile ilgilenmeyecek.

Aynı şekilde Szymanski'nin de bu tekliflerle ilgilenmesi istenmiyor. Polonyalı oyuncuyu başta Liverpool ve Napoli olmak üzere bir çok Avrupa kulübü takibe almış durumda. Polonya Milli Takımı'nda da Fenerbahçe'de olduğu gibi üstün bir performans gösteren Szymanski'nin piyasa değeri için 20-25 milyon Euro gibi rakamlar telaffuz edilmeye başlandı bile.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN