A Milli Futbol Takımı'nın yeni Teknik Direktörü Vincenzo Montella oyuncularına güveniyor! "Biz her şeye hazırız"

Tecrübeli hoca, “Buraya geldiğimden beri iştahlı, değişime hazır bir futbolcu grubu gördüm. Rakip son dünya üçüncüsü ama biz her şeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2023 Güncelleme 12 Ekim 2023, 07:01
A Milli Futbol Takımı’nın yeni Teknik Direktörü Vincenzo Montella oyuncularına güveniyor! Biz her şeye hazırız

İÇİNDEKİLER

EURO 2024 elemelerinde D Grubu'nda bugün lider Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda yeni Teknik Direktör Vincenzo Montella, basın toplantısı düzenledi.

İtalyan çalıştırıcı, göreve yeni başlamalarına rağmen takıma dokunduklarını söyledi. Montella, "Biraz kısa bir süremiz olsa da oyuncularımıza sahada görmek istediklerimizi anlattım. Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki; geçmişe nazaran daha farklı işler yapan ve sahada daha farklı duran bir Türkiye olacak" diyerek iddialı bir açıklamada bulundu. Arda Güler ve Mert Günok'un önemli eksikler olduğunu aktaran tecrübeli hoca, Yusuf Sarı'nın da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini bildirdi.

Montella, son dünya üçüncüsü ile zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. İlk maçında en güçlü takımla karşılaşacak olmasına değerlendiren Montella, "Bunu bir şans ya da şanssızlık olarak görmüyorum. Hem kendimizi deneyeceğimiz, hem de çalıştıklarımızı sahada görmek istediğimiz bir maç olacak. Matematikte eksi ile eksinin çarpımı artı olur" dedi.

Bütün taktiklere saygı duyduğunu belirten Montella, "Ben buraya geldiğimden beni iştahlı, değişime hazır bir futbolcu grubu gördüm. Rakibimiz son Dünya Kupası'nda üçüncü olmuş bir takım. Biz her şeye hazırız" diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

EURO 2032'nin Türkiye ve İtalya'nın ortaklaşa düzenleyecek olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren 49 yaşındaki çalıştırıcı, "Kültürel olarak çok yakın iki ülkenin ev sahipliği yaptığı bir turnuva olacak. 9 sene sonra burada olur muyum, neden olmasın?" yorumunda bulundu.

İRFAN CAN: ALMANYA'YI HAK EDİYORUZ
Montella ile basın toplantısına katılan İrfan Can Kahveci, "Gruptaki en önemli maçlarımızdan biri. Aramızda Almanya'da olmak istediğimizi konuşuyoruz çünkü bu kadro orayı hak ediyor" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN