Trabzonspor'un 1 yıllık oyuncusu Nicolas Pepe'den müjdeli haber! Alanya maçında forma giyecek

Nicolas Pepe’nin ve milli aradan sonraki Alanya maçında oynayabileceği öğrenildi. İşte sizler için derlediğimiz 9 Ekim TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Trabzonspor’un 1 yıllık oyuncusu Nicolas Pepe’den müjdeli haber! Alanya maçında forma giyecek

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un 1 yıllığına kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, Beşiktaş maçı öncesi sakatlanmış ve yolların ayrılması beklenen teknik direktör Nenad Bjelica, Fildişili oyuncunun milli aradan sonra sahalara döneceğini duyurmuştu. 28 yaşındaki futbolcunun sakatlığını tam olarak atlattığı ve şans verilmesi durumunda milli ara sonrası oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.



MAXI GOMEZ KAYIPLARDA
Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaz transfer döneminde satın alma opsiyonuyla İspanyol ekibi Cadiz'e kiralanan Maxi Gomez yeni takımında da istediği performansı yakalayamadı. Cadiz ile 6 lig maçına çıkan Gomez, skora henüz katkı sağlayamadı. Sadece 2 maçta ilk 11'de sahaya çıkan yıldız futbolcu performansıyla beklentilerin altında kaldı. Uruguaylı futbolcu Trabzonspor forması ile 35 maçta Gomez 7 gol 6 asist kaydetmişti.



BOEY'U A MİLLİ TAKIM'A ALIN
Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan, Sacha Boey ile ilgili bir öneride bulundu. 23 yaşındaki Fransız bekin performansına vurgu yapan Boey'un Fransa Milli Takımı'nı çalıştıran Didier Deschamps'ın bir türlü gözüne giremediğini belirten Karan, "Mehmet Aurelio'ya yaptığımız gibi Boey'u da Türk Milli Takımı'na alalım. Adı Samet Boey olabilir. Bence TFF bunu değerlendirmeli. Alın size fırsat" diye konuştu.



RİZE 10 KİŞİYLE GÜLDÜ
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor evinde Samsunspor'u 1-0 yendi. Rizespor'a 3 puanı getiren golü 80'de Benhur Keser attı. Ayrıca Mithat Pala, 13'te VAR incelemesi sonrası kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Rize 14 puana ulaşırken, Samsun ise 1 puanda kaldı.

HATAYSPOR'A YAN BAKILMIYOR
Süper Lig'de yenilgisi olmayan 3 takımdan biri olan Hatayspor, Konyaspor'u 3-1 yenerek yoluna doludizgin devam etmeyi bildi. Güney temsilcisinin gollerini 22'de ve 53'te Dadashov'dan, 83'te Strandberg'ten geldi.

YENİ FORMALAR 2 BİN 600 TL
Cimbom'da yeni formaların satış tarihi ve fiyatı netleşti. Aslan'ın çubuklu forması 16 Ekim'de 2 bin 600 TL'den satılacak. Sarı- Kırmızılılar'ın üçüncü formasının Galatasaray'ın 1923'te giydiği formadan esinlenerek tasarlanması dikkati çekiyor.

TFF'NİN TEKLİFİNİ REDDETTİK
Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Nuri Şahin'e yapılan A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük teklifi için, "Ortak kararla reddettik. 3. yılında yardımcı olmamalıydı" diye konuştu.

JUVE'NİN HEDEFİ SANCHO
İngilizler, G.Saray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Manchester United'da kadro dışı kalan Jadon Sancho'yu Juventus'un istediğini yazdı. Bu sezon sadece 3 maçta oynayan futbolcu da teklife sıcak bakıyor.

ASLAN'DAN İYİ BAŞLANGIÇ
Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında Galatasaray Akmas evinde Manisa'yı 85-81 yendi. Sarı-Kırmızılılar'da Walden 15 sayı, konuk ekipte Russel 22 sayı üretti. Cimbom ikide iki yaptı, Manisa ilk kez kaybetti.

MARMARUN SONA ERDİ
Bu yıl 5. kez yapılan MarmaRUN koşusu, Beykoz'da gerçekleştirildi. Organizasyonun erkekler genel klasmanında İrem Can Ayaz, kadınlar genel klasmanında ise Ezgi Kesgin Hacca birinci oldu.

DÜELLOYU ADANA KAZANDI
Trendyol 1. Lig'de Adanaspor, konuk ettiği Giresunspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek 3. galibiyetini aldı. Junior Fernandes'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta Turuncu- Beyazlılar'da 4. golü Hakkı kaydetti. Çotanaklar'da Şahin ve Faruk'un penaltı golü ise yetmedi. Adanaspor milli araya moralli girdi.

OZAN KABAK'TAN KÖTÜ HABER
Hoffenheim'in Werder Bremen ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Ozan Kabak'ın omzu çıktı. Talihsiz sakatlık yaşayan 23 yaşındaki oyuncu, milli takımın Hırvatistan ve Letonya maçlarını kaçıracak.

TBESF KUPASI ALVES KABLO'NUN
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun (TBESF) düzenlediği 2023 Ampute Futbol Türkiye Kupası'nın sahibi Alves Kablo oldu. Alves Kablo, finalde İzmir BB'yi 3-0 mağlup etti.

ROONEY İLE YOLLAR AYRILDI
Major League Soccer ekiplerinden DC United, teknik direktör Wayne Rooney ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını açıkladı. Rooney 53 müsabakada 14 galibiyet, 13 beraberlik ve 26 mağlubiyet yaşadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN