Beşiktaş görevinden ayrılan Şenol Güneş'ten Çebi'ye net cevap: Taraftarı karşıma alamam

Taraftarın “Söylesene hocam bu takım neden oynamıyor” sözünden etkilenen Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi’ye “Taraftarı karşıma alamam” karşılığını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Beşiktaş görevinden ayrılan Şenol Güneş’ten Çebi’ye net cevap: Taraftarı karşıma alamam

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş arasındaki görüşmelerin detaylarına TAKVİM ulaştı... Siyah-Beyazlılar'da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Şenol Güneş istifa kararı aldı. Lugano maçında tribünler yönetimi istifaya davet ederken Şenol Güneş aleyhine de tezahüratlarda bulunmuştu.

Beşiktaş taraftarı Lugano maçında, "Söylesene hocam bu takım neden oynamıyor?" şeklinde tempo tuttu. Maçtan sonra açıklamalar yapan Şenol Güneş, "Sözün bittiği yerdeyiz" açıklaması yaptı. Bu açıklamadan saatler sonra Güneş istifa kararı aldı.

Lugano maçı sonrası Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş arasında bir toplantı gerçekleşti. Bu toplantıda Ahmet Nur Çebi'nin tecrübeli teknik adama, "İstersen seçime kadar devam et" dediği öğrenildi. Güneş'in ise Lugano maçında taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlardan çok etkilendiği ve başkana, "Taraftarı karşıma alamam. Görevde kalmak istemiyorum. Camianın önü açılsın. Umarım Beşiktaş'ım daha güzel başarılar görür" dediği belirtildi.



HAKKINIZI HELAL EDİN
Şenol Güneş, taraftara şu sözlerle veda etti: Bu zor dönemde ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. Kalbim daima sizinle olacak. Ben hakkımı helal ediyorum, lütfen siz de hakkınızı helal edin. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş'a yarar sağlamaz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN