Fener’e Locadia teklifi: Menajerler Hollandalı futbolcuyu Fenerbahçe'ye önerdiler

Menajerler Çin’in Cangzhou kulübünde forma giyen Hollandalı futbolcu Jürgen Locadia’yı önerdiler. Teklife yanıt verilmedi. Ancak Batshuayi bir kez daha ayrılmak isterse önemli bir alternatif olabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Fener’e Locadia teklifi: Menajerler Hollandalı futbolcuyu Fenerbahçe’ye önerdiler

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe sürpriz bir teklifle karşı karşıya kaldı. Menajerler Sarı-Lacivertli kulübe Çin'in Cangzhou kulübünde forma giyen Hollandalı futbolcu Jürgen Locadia'yı önerdiler. Fener yönetimi bu teklif sonrası henüz bir cevap vermedi. Sarı-Lacivertli yöneticilerin daha önce takımdan yeterli süreyi alamadığı için ayrılmak isteyen Michy Batshuayi'nin tekrar bu isteğini yenilemesi durumunda Jürgen Locadia'yı stepnede tutabileceği ifade ediliyor.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK
Zira oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihinde sona eriyor. Yani Fenerbahçe olası bir transferde bonservis ödemek zorunda değil. 29 yaşında ve 1.93 boyunda olan Jürgen Locadia'nın piyasa değeri 2 milyon Euro civarında. 2018 yılında ise oyuncunun değeri 15 milyon Euro civarındaydı. Hollanda Milli Takım alt kategorilerinde 36 kez milli formayı giyen Jürgen Locadia, A takımda tercihini Curaçao Milli Takımı'ndan yana kullandı. Locadia, 2 kez Curaçao Milli Takım formasını giyerken 1 gole de imza attı.

CEVAP BEKLİYORLAR
Fenerbahçe Yönetimi, menajerlerin Jürgen Locadia için yaptığı teklife henüz yantı vermedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN