Paul Onuachu performansıyla dikkat çekiyor! Trabzonspor'un yıldızı Şu ana kadar 3 gol, 1 asist yaptı

Transfer edildikten sonra çıktığı üç lig maçında da fileleri sarsan Paul Onuachu performansıyla dikkat çekiyor. İşte sizler için derlediğimiz 2 Ekim TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Paul Onuachu performansıyla dikkat çekiyor! Trabzonspor’un yıldızı  Şu ana kadar 3 gol, 1 asist yaptı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un, Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu performansıyla dikkat çekiyor. Oynadığı üç lig maçta da gol atan Njieryalı forvet, son oynanan Pendikspor maçında 90 dakika sahada kaldı ve attığı golün yanı sıra, takım arkadaşlarına verdiği 3 kilit pasla da bu alanda zirvede yer aldı. Yıldız golcü uzun boyunun da avantajıyla girdiği 9 hava topu mücadelesinin 6'sını kazandı. Şu ana kadar 3 gol, 1 asist yapan oyucu için Bjelica da, "Antrenman eksikliği vardı. Her geçen hafta daha da iyi olacak" dedi.



SON SÖZÜ DAÇKA SÖYLEDİ
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ilk hafta maçında Darüşşafaka Lassa ile Beşiktaş Emlakjet karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta son topta Darüşşafaka Lassa'da Kyle Allman Jr'ın üçlüğüyle ev sahibi ekip mücadeleyi 64-61 kazandı. Günün diğer maçlarında Aliağa Petkim evinde Pınar Karşıyaka'yı 81-69 mağlup etti. F.Bahçe Beko ise ligin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor'u 95-58 yenmeyi başardı.



ARDA'NIN SERİSİNİ TUNCAY BİTİRDİ!
Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor'un uzun süreli galibiyet serisine Sakaryaspor evinde son verdi. İlk yarının uzatmalarında Eyüpspor'un korner atışında bulduğu gol elle oynama gerekçesiyle VAR'dan döndü. İkinci yarının başında Sakaryaspor öne geçti. 46'da Roshi'nin ortasına kafa vuruşu yapan Kasongo ağları sarstı: 1-0. 56'da bu kez Bülent Cevahir'in ortasına Kasongo bir kafa vuruşu daha yaptı: 2-0.

MENDY'NİN KARTINA İTİRAZ
T
rabzonspor, 23 yaşındaki Fransız ön liberosu Batista Mendy'nin Pendikspor ile oynadığı maçta ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart için itirazda bulunma kararı aldı. Trabzonspor Hukuk Kurulu, verilen kırmızı kart kararının iptali ve değişimi için TFF'ye resmi bir başvuru yapacak.

KAYSERİSPOR-BAŞAKŞEHİR
Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında bugün Kayserispor ile Başakşehir karşılaşacak. Enerji Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Kayserispor'un 9, Başakşehir'in 3 puanı bulunuyor.

PERDE İZMİR'DE KAPANIYOR
Göztepe ile Adanaspor, 1. Lig'de 7. haftanın kapanışını yapacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadelede Ömer Güldibi düdük çalacak. Maç öncesi Göztepe 8, Adanaspor ise 6 puana sahip.

SLOVENYA'YA KAYBETTİK
A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu 2. maçında Slovanya'ya 28-26, 30-28 ve 25-22'lik setlerle 3-0 yenildi. Millilerimiz, 3. maçında yarın saat 10.00'da ABD ile karşılaşacak.



ADANA DEMİR BALO YAPTI!
Ligin güçlü ekibi Adana Demirspor, evinde Alanyaspor'u Mario Balotelli ve Yusuf Sarı'nın yıldızlaştığı maçta 4-0 devirdi. 31. dakikada Yusuf Sarı'nın ortasına kafayı vuran Mario Balotelli ağları sarstı: 1-0. 47'de yine Yusuf Sarı kesti Balotelli attı: 2-0. 71'de Yusuf Sarı asist hat-tricki yaparken Younes Belhanda golü yazdı: 3-0. 87'de Tayfun Aydoğan finali yaptı: 4-0.



KASIMPAŞA SERİYE BAĞLADI
Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Karagümrük'ü 3-2 yendi. İkisi üst üste olmak üzere 3. galibiyetini alan Kasımpaşa, puanını 12'ye çıkardı. Karagümrük ise 6 puanda kaldı. Kasımpaşa'nın gollerini Ceccherini (k.k.), Aytaç Kara (2) atarken, Karagümrük'ün sayıları Ceccherini ve Winck'ten (k.k.) geldi.

KADINLAR DERBİSİ BEŞİKTAŞ'IN: 2-0
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray Petrol Ofisi'ni konuk eden Beşiktaş United Payment, derbiyi 2-0 kazandı. Beşiktaş'a 3 puan getiren golleri Aleksic ve Fatma Sare Öztürk (k.k.) attı.

ASLAN'A SLOVAK HAKEM
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında oynanacak Manchester United-Galatasaray karşılaşmasında Slovakya'dan Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kritik maç yarın saat 22.00'de oynanacak.

JAPONYA'DA ZAFER MARTİN'İN
MOTOGP Dünya Şampiyonası'nın 14. ayağı Japonya GP'sinde Prima Paramac takımının İspanyol motosikletçisi Jorge Martin birinci oldu. Ducati'nin şampiyona lideri Francesco Bagnaia ikinci, Honda'dan Marc Marquez ise üçüncü oldu.

SİVAS'IN HASRETİ BİTMİYOR
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Sivas, ligde son olarak bu sezonun 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-1 yenmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN