Galatasaray'ın Fransız yıldızına Ada'dan talip var! Sacha Boey'u İzlemeye geldiler

Son dakika Galatasaray haberleri... Trendyol Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için yıldızlarla dolu bir kadro kuran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda forma giyen futbolculara Avrupa ekiplerinin transferde ilgisi devam ediyor. İşte Sarı-Kırmızılı takımda yaşanan sıcak transfer gelişmesi ve tüm detaylar...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2023, 15:31 Güncelleme 01 Ekim 2023, 15:31
Galatasaray’ın Fransız yıldızına Ada’dan talip var! Sacha Boey’u İzlemeye geldiler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sezon başında Mauro Icardi ile Kaan Ayhan'ın bonservisini almış, bu isimlerin yanı sıra Angelino, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Günay Güvenç, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez gibi isimlerle de kadrosunu güçlendirmişti.

CİMBOM LİGDE YENİLMİYOR
Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Galatasaray, ligde son çıktığı 6 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Ayrıca Aslan, son oynadığı 20 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmeyerek taraftarlarını mutlu etti.

KADRODAKİ İSİMLER TAKİPTE
Alternatifli bir kadro oluşturan Galatasaray'da forma giyen futbolcular, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekerken o isimlerden biri de Sacha Boey oldu. Cimbom'da ortaya koyduğu performansla adından sıkça söz ettiren Fransız sağ bek, İngiliz kulüplerinin devre arası transfer dönemi öncesinde de gözdesi durumunda.

WOLVERHAMPTON BOEY'UN PEŞİNDE
Daha önce Arsenal, Newcastle United gibi İngiliz ekiplerinin talip olduğu futbolcu için bu kez Ada'dan bir başka kulüp devreye girdi. Son gelen bilgiye göre, Wolverhampton, Sacha Boey'u kadrosuna katabilmek için atağa kalktı.

CANLI İZLEDİLER
İngiliz kulübünün yetkilileri, Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un takım içindeki önemli kozlarından biri olan Boey'u Ankaragücü maçında mercek altına aldı. Wolverhampton'ın yetki verdiği bir menajer ve scout ekibinden bir kişinin Boey'u 2-1'lik maçta canlı izlediği ortaya çıktı.

23 yaşındaki sağ bek, Ankaragücü ile oynanan ve 2-1 kazandıkları maçta 90 dakika sahada kaldı. 1 şut atan, 2 şut pası veren Boey, 83 kez topla buluştu. 54 isabetli pasla yüzde 87 pas isabeti yakalayan Boey, 1 kez de top kaptı.

UNITED MAÇINDA DA İZLEYECEKLER
Kadrosunda Nelson Semedo ve Matt Doherty gibi iki beki bulunduran Wolverhampton, Sacha Boey ile ilgili detaylı raporlamalarına devam edecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 3 Ekim Salı günü Manchester United ile deplasmanda oynayacağı maçta da Wolverhampton'ın izleme komitesinden 2 kişinin tribünde olacağı öğrenildi.

SÖZLEŞME DURUMU
2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a katılan Boey'un sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor. Sağ bek ve sol bekte oynayabilen Boey, uzun vadede kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

4 GOLE KATKI YAPTI
Galatasaray formasıyla şu ana kadar 66 maça çıkan Sacha Boey, 3 kez rakip ağları havalandırırken, 4 kez de asist yaptı. Profesyonel kariyerinde 120 maçta sahneye çıkan Boey'un oynadığı takımlara 5 gol ve 7 asistlik katkısı bulunuyor.

BOEY İÇİN GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ
Güncel verilere göre; 17 milyon Euro değer biçilen Sacha Boey için Galatasaray yönetimi, 20 milyon Euro ve üzerinde bir rakama sıcak bakıyor. Teknik direktör Okan Buruk ile iyi bir iletişimi bulunan futbolcu için cazip gelecek teklifler değerlendirilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN