Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor! İşte süpriz oyun planı...

Hem Galatasaray’ın formu hem de İngiliz ekibinin kötü performansı tecrübeli hocanın iştahını kabartıyor. Buruk, tandemi Nelsson-Sanchez’le kurmayı, Abdülkerim’i ise sol bekte oynatmayı düşünüyor. Orta alanda da sürpriz olabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor! İşte süpriz oyun planı...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, gözünü yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Manchester United maçına dikti. Devler Ligi'nde evinde oynadığı ilk maçta Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar tüm motivasyonunu İngiliz ekibi ile oynayacağı maça çevirdi. Takımın yükselen form durumunu da dikkate alarak tüm planlarını galibiyet üzerine yapan teknik direktör Okan Buruk, dün itibariyle Manchester United'ı analiz etmeye ve oyun planını oyuncularına ezberletmeye başladı.

ZAAFLARI SAVUNMADA
Başarılı teknik adam, savunmasında açıklar veren ve kolay gol yiyen bir görüntü çizen İngiliz devinin bu zaafından faydalanmak istiyor. Okan Buruk Ankaragücü maçının 11'inde 2 değişiklik yapmayı planlıyor. Sol bekte Angelino'nun yerine Abdülkerim Bardakçı'yı oynatmayı planlayan Buruk, savunmanın göbeğinde Nelsson ile Sanchez'i oynatmayı düşünüyor.



ZİYECH &NDOMBELE KADRODA OLACAK
Galatasaray'da hafif sakatlıkları olan Hakim Ziyech ile Ndombele'nin Manchester United maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Her iki oyuncu da Ankaragücü maçında dinlendirilmişlerdi. Ziyech ile Ndombele'nin Machester United maçının ikinci yarısında şans bulma ihtimalleri bulunuyor.



KAYBEDERSE YOLCU GİBİ!
Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag İngiliz basınına göre kötü durumda... Hollandalı teknik adam Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında kötü bir sonuç alınması durumunda görevinden alınacak.

KAZIMCAN MÜJDESİ
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Dinamik ısınmayla başlayan idman, 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Galatasaray Futbol Takımı, bugün saat 12.30'da yapacağı antrenmanla Manchester United maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Başakşehir maçında sakatlanan Kazımcan Karataş beklenenden erken iyileşme göstererek çalışmalara dahil oldu.

FORM TUTTULAR
Galatasaray, Ankaragücü'yü 2-1 yendiği maçta sezonun en iyi futbollarından birisini oynadı. Rakip kaleye 36 şut çeken Sarı-Kırmızılı futbolcuların form düzeyinin yükseldiği gözlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN