İsmail Yüksek'e yakın markaj: Alman ekibi Leverkusen genç yıldızı adım adım takip ediyor!

Bayer Leverkusen, sürekli takip ettiği İsmail Yüksek için ocak ayı ya da sezon sonu resmi teklifte bulunacak. A.Gücü, Nordsjaelland ve Alanya maçlarında izlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 09:31
İsmail Yüksek’e yakın markaj: Alman ekibi Leverkusen genç yıldızı adım adım takip ediyor!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon oynadığı 12 maçı da kazanan Fenerbahçe'nin oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte performansı artan ve takımın değişilmez isimlerinden olan İsmail Yüksek için Almanlar ısrarını sürdürüyor.

Yaz transfer sezonunda genç yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çalan Bayer Leverkusen 'Red' cevabı almıştı. Ancak bu cevaba rağmen Leverkusen, İsmail Yüksek'in peşini bırakmadı. Alman ekibinin 24 yaşındaki yıldız oyuncu için son maçlarına gözlemci gönderdiği öğrenildi. İsmail Yüksek'in forma giydiği Ankaragücü, Nordsjaelland ve Alanyaspor maçlarını tribünden takip eden Alman gözlemcilerin sezon sonuna kadar takibini sürdüreceği öğrenildi. Leverkusen'in Ocak ayı ya da sezon sonunda resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. İsmail Yüksek, 2020 yılında Gölcükspor'dan 65 bin Euro'ya transfer edilmişti. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maçta görev alan genç oyuncu 1 gol atarken 1 de asist üretti.



YENİ HEDEF 8'DE 8
Fenerbahçe sezona müthiş bir başlangıç yaparak 12 resmi maçını da kazanmayı başardı. 14 sezon sonra Süper Lig'de ilk 5 maçını kazanan Sarı Kanarya, tarihinde bunu 3. kez başardı. Fenerbahçe bu başarıyı 1964-1965 ve 2009-2010 sezonlarında yakalamıştı. Lige muhteşem bir başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler uzun süren şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek istiyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yeni hedefi 2009-2010 sezonun başında Christoph Daum'un üst üste kazandığı 8 maçlık galibiyet serisini tekrarlamak. Fenerbahçe 3 maçı daha kazanırsa rekoru egale edecek.



BİR DAMLASI BİLE ÇOK ÖNEMLİ!
Fenerbahçe, İstanbul'da artan su sorunu nedeniyle tüm İstanbullular'a çağrıda bulundu. Sarı- Lacivertli kulüp, sosyal medya paylaşımında, "Şehrimiz İstanbul'da artan nüfus, yağışsızlık ve hava sıcaklıklarının etkisiyle su tasarrufunun olmazsa olmaz olduğunu vurguluyor; 'Bir damlası bile çok önemli' diyerek herkesi su tasarrufuna ve su kaynaklarımızı özenli kullanmaya davet ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN