Türkiye Milli Takımı’nda Kuntz’un yerine Löw iddiası! Bild ve Daily Mail gazeteleri yazdı çizdi...

Bild ve Daily Mail gazeteleri Türkiye Milli Takımı’nda Kuntz’un yerine Löw’ün getirileceğini iddia etti. Mesut Özil’in de Hamit Altıntop’un yer-i ne geçmesinin söz konusu olduğu da ifade edildi. İşte sizler için derlediğimiz 20 Eylül TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Türkiye Milli Takımı’nda Kuntz’un yerine Löw iddiası! Bild ve Daily Mail gazeteleri yazdı çizdi...

İÇİNDEKİLER

Alman basınından Bild, İngiliz basınından da Daily Mail'in servis ettiği habere göre, haziran ayından bu yana milli takım teknik direktörü Kuntz'un görevine son verileceği ve yerine Joachim Löw'ün getirileceği söylentileri dolaşıyor.

Alman teknik adamla yolların ayrılacağı ancak Hamit Altıntop'un geleceğinin belirsiz olduğu ifade edilirken, "Futbol kariyerine mart ayında son veren Mesut Özil, Hamit Altıntop'un görevi için ilk aday" iddiası ortaya atıldı. Haber detayında teknik direktörlük için de Joachim Löw'ün adının geçtiği anımsatılarak "Löw ve Mesut Özil Türkiye ile Almanya'daki 2024 Avrupa Şampiyonası'na mı gidiyor? Bu kesinlikle heyecan verici olurdu" yorumu yapıldı.



STEFAN KUNTZ GÖRÜŞME ODASINA
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili son dönemde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Alman çalıştırıcıyla çarşamba günü görüşme yapılacağını duyurmuştu. İşte o görüşme bugün gerçekleştirilecek. Bu görüşmede Alman çalıştırıcının görevine son verilmesinin yüksek olasılık olduğu da gelen haberler arasında. Kuntz'un geleceği bugünkü görüşme sonrası kesinlik kazanacak.



F.BAHÇE ARA VERMEDİ
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubunun 1. haftasında Danimarka ekibi FC Nordsjaelland ile yarın Ülker Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Cengiz Ünder idmanda yer almadı. Hazırlıklar bugün tamamlanacak.



JORGE JESUS'A İSTİFA ÇAĞRISI
Asya Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında sahasında Özbekistan ekibi Navbahor ile 1-1 berabere kalan Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de teknik direktör Jorge Jesus eleştirilerin hedefinde yer aldı. Neymar'lı Al Hilal'in kadro değeri 353 milyon Euro, Navbahor'un ise 10 milyon Euro civarında. Al Hilal taraftarları 1-1 sona eren mücadelenin ardından Teknik Direktör Jorge Jesus'u istifaya davet ettiler. Portekizli teknik adam rakip takımın maç boyunca katı bir savunma anlayışıyla oynamasını, "35 yıllık antrenörlük hayatımda böyle bir şey görmedim" diyerek eleştirdi.

KUPA HEYECANI BAŞLIYOR
Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. eleme turu kura çekimi yapıldı. 1. turda maçlar 26-28 Eylül tarihlerinde oynanacak. Kupa heyecanı A Spor'da yaşanacak... Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. eleme turu kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekimin ardından ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Bu turda maçlar 26-28 Eylül tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmalar A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekiminde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri hazır bulundular. Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanı bu sezon da A Spor ekranlarında yaşanacak.



90 DAKİKA SABIRLI OLALIM
Golü erken veya geç bulabileceklerini ifade eden Buruk, taraftarlara seslendi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak Kopenhag maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Zaha'nın tüm idmanlardan başarıyla yer aldığını ve hazır hale geldiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, "Tam kadro hazırız. Kazanmak için oynayacağız. Genç ve kaliteli bir rakibimiz var. Tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Tüm maçlarda kazanmayı isteyerek oynamalıyız. Bu maçta 90 dakika sabırlı olmamız gerekiyor. Gol erken veya geç gelebilir" diye konuştu. Toplantıya katılan Angelino ise, "Çok iyi bir takımımız var. Birçok yeni oyuncu geldi ve çok güçlü bir takım oldu" dedi.



4-3-3 SÜRPRİZİ
G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Kopenhag ile oynanacak maçta 4-3-3 sistemine dönüş yapacağı öğrenildi. Okan hocanın, Mertens'i kulübede oturtması bekleniyor. Oliveira'nın ise ilk 11'de görev alması bekleniyor. Süper Lig'de 4-2-3-1 formatında oynayan Okan Buruk daha önce yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde 4-3-3 sistemiyle mücadele edebileceklerini belirtmişti.



HAKİM ZİYECH 11'DE BAŞLIYOR
Galatasaray'da Faslı yıldız Hakim Ziyech'in Kopenhag maçına 11'de başlaması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı formayı ilk kez Samsunspor maçının ikinci yarısında giyen Faslı yıldızın sergilendiği performansı yeterli bulan Buruk'un, tecrübeli oyuncuyla karşılaşmaya başlamayı düşündüğü bildirildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynayacağı maçta Tete'nin ise mücadeleye hamle oyuncusu olarak başlayacağı bildirildi. Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, Samsunspor maçına ilk 11'de başlamıştı.

MÜTHİŞ BİR GİRİŞ YAPTI
Hakim Ziyech, Samsunspor maçında 112 km.'lik şutuyla hafızalara adeta kazandı. O şuta Mauro Icardi kafa sokmuş ve top ağlarla buluşmuştu.



M.UNİTED VE B.MÜNİH KARIŞTI!
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Manchester United ve Bayern Münih ile ilgili İngiliz ve Alman medyasından flaş iddialar ortaya atıldı. United'ın bazı yöneticileri, Hojlund ve Amrabat transferlerinde Erik ten Hag'ın menajeri Kees Vos'un sahibi olduğu Vos Sports Entertainment Group'un olmasından ötürü oldukça rahatsız. Şirketin, United adına resmi olmayan pazarlıklar yaptığı iddia edildi. B.Münih'te 2-2'lik Leverkusen maçında 60. dakikada oyundan alınan küstah Kimmich, bir etkinlikte takımın sportif direktörü Salihamidzic'in yanında olduğunu unutup Bayern'in hocası Tuchel'e veryansın etti.



GOL UMUDU MAURO ICARDİ
Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Devler Ligi'ndeki Kopenhag maçında da takımının en önemli gol ayağı olacak. Geçen sezonki şampiyonluk- ta başrol oynayan 30 yaşındaki golcü, bu sezon çıktığı 8 resmi maçta 8 gol attı. Son 3 maçta 3 gol atan Icardi, 6 resmi maçta da skoru değiştirdi.

BAYERN-UNİTED SAAT 22.00'DE
Galatasaray'ın yer aldığı A Grubu'ndaki diğer maçta ise Bayern Münih ile Manchester United karşılaşacak. Mücadele saat 22.00'de başlayacak.

AVRUPA'DA 309. MAÇ
Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 308 karşılaşmada 111 galibiyet, 115 mağlubiyet elde etti. 82 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.



FIRTINA'DA TATLI SIKINTI
Trabzonspor'da transferin son günlerindeki hamleler rekabeti de farklı bir seviyeye çıkardı. Nicolas Pepe, Kourbelis ve Umut Güneş gibi üç yeni transferin dışında Arif, Kerem ve Onur Alp gibi isimleri de Beşiktaş maçının 21 kişilik kadrosuna almayan teknik direktör Nenad Bjelica'yı tatlı bir sıkıntı bekliyor. Pepe'nin form tutması, Umut Güneş'in de rekabete girmesiyle birlikte Hatay maçı öncesi kadroda bazı değişiklikler bekleniyor. Bjelica, orta sahada üç forma için yarışacak 12 oyuncu arasında karar verecek.



11 GOLÜN 8'İ YABANCILARDAN
Trendyol Süper Lig'de geride kalan 5 haftanın 11 golle en skorer ekibi Trabzonspor olurken, Bordo-Mavili ekipte 8 futbolcu ağları havalandırdı. Fırtına'da Bardhi, Bakasetas ve Enis Destan 2'şer gol attı. Denswil, Benkovic ve Onuachu ilk gollerini attı. Trabzonspor'da 11 golün 3'ünü yerli futbolcular kaydederken, yabancı futbolcular ise 8 kez rakip ağları havalandırdı.



HEDEF MAÇ HATAYSPOR
3-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle haftayı kapatan Trabzonspor, dünü izinli eçirdi. Bordo-Mavililer, 1 günlük iznin ardından 25 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynanacak olan Hatayspor maçının hazırlıklarına devam edecek. Ligde seri yakalamak isteyen Karadeniz ekibi, tüm çalışmalarını 3 puan parolasıyla sürdürecek.



KONFERANS HEYECANI BAŞLIYOR
Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Konferans Ligi'nde 2023-24 sezonu grup aşaması bugün başlayacak. Saat 17.30'da Fransız ekibi Lille evinde Sloven temsilcisi Ljubljana'yı ağırlayacak.



KARTAL'A BELARUSLU HAKEM
Beşiktaş'ın perşembe günü Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hakemi belli oldu Maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dzmitry Dzmitryieu olacak.



BİR DAHA EVERTON'DA FORMA GİYEMEZ
İngiliz gazeteci Paul Brown geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Dele Alli ile ilgili "Bir daha Everton'da oynayamaz" diye konuştu
İNGILIZ gazeteci Paul Brown geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan ve sezon sonu Everton'a dönen Dele Alli ile ilgili "Dele'nin Sean Dyche'ın sisteminde yeri olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca daha fazla oynarsa Tottenham'a ek ödemeler yapmak zorunda kalacaklar. Dele Alli yakın gelecekte Everton forması giyerse çok şaşırırım. Hatta onun bir daha bu kulüp için oynayabileceğini düşünmüyorum" dedi. İngiliz yıldız Beşiktaş formasıyla 15 maçta 3 gol atmıştı.



SON ŞAMPİYON CITY HATA YAPMADI: 3-1
Şampiyonlar Ligi nefis başladı. İlk maçta Leipzig deplasmanda Y. Boys'u 3-1 yendi. Son şampiyon Manchester City de geri düştüğü maçta Kızılyıldız'ı 3-1 mağlup etti. Diğer sonuçlar: Lazio-A. Madrid: 1-1, Feyenoord-Celtic: 2-0, Milan-Newcastle: 0-0, PSG-Dortmund: 2-0, Barcelona-Antwerp: 5-0, S. Donetsk-Porto: 1-3.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN