Galatasaray sahasında Kopenhag ile berabere kaldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray sahasında Kopenhag ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar oyun olarak üstün olduğu karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan beraberlikle ayrıldı. İşte maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 18:42 Güncelleme 20 Eylül 2023, 21:51
Galatasaray sahasında Kopenhag ile berabere kaldı!

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, A grubu ilk maçında sahasında Kopenhag ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, Elyounoussi ve Gonçalves'in gollerine Sacha Boey ve Tete ile yanıt vererek sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.



Konuk ekipte 73. dakikada Jelert kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

MUHTEŞEM DÖNÜŞ
Galatasaray uzun süre 2-0 geride götürdüğü karşılaşmada 85. dakikadan sonra bulduğu gollerle beraberliği yakalamayı başardı.



İLK ŞUT GOL OLDU
Galatasaray maça oldukça istekli başlarken net fırsatlardan yararlanamadı. Kopenhag ise 35. dakikada kalemize çektiği ilk şutta golü bulmayı başardı.



DÜDÜK SESİ DUYULMADI
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarında çıktığı ilk maçta tribünler tıklım tıklım doldu.

Yaratılan atmosfer zaman zaman futbolcular ve hakeme de zor anlar yaşattı. Bazı pozisyonlarda hakemin düdük sesini duymak da zorluk yaşandı.



ICARDI İLK KEZ BOŞ GEÇTİ
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, bu sezon oynanan tüm iç saha maçlarında gol atmayı başarmıştı. Icardi Kopenhag maçında ise sessiz kaldı.

ZIYECH İLK KEZ 11'DE
Ligde oynanan Samsunspor maçında Galatasaray formasıyla tanışan Hakim Ziyech, asist ile takıma katkı sağlamıştı.

Faslı yıldız bu maçla beraber ilk kez 11'de kendisine yer buldu.



MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU
Galatasaray Kopenhag maçı öncesi, Libya ve Fas'ta yaşanan felaketlerde hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.