Trabzonspor'un yıldızı Batista Mendy ilk maçında hayran bıraktı!

Bordo-Mavililer’in yeni transferi Mendy, Beşiktaş derbisinde ortaya koyduğu futbolla taraftarların sevgilisi olmayı başardı. Mendy, "Taraftarlarımız Beşiktaş maçında süperdi. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar gerçekten bizi çok desteklediler. Havalimanında da beni karşılamaları gerçekten çok iyiydi" şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Trabzonspor’un yıldızı Batista Mendy ilk maçında hayran bıraktı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un bu sezonki en yüksek maliyetli transferi olan Batista Mendy, ilk maçındaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Mendy kendisi için yaklaşık 1.5 aylık uğraş verilen transfer sürecinin karşılığını ilk maçtaki performansı ile gösterdi. Beşiktaş maçında atılan 3 golün ikisinin başlangıcında yer alan ve orta sahada dinamizmi ile takımı ateşleyen Mendy, defansı da rahatlatarak, savunma bloğunun daha rahat yerleşmesine imkan tanımış oldu.

Yetenekli futbolcu ilk maçında sahadan galibiyet ile ayrıldığı için mutlu olduğunu belirterek, Bordo-Mavili takıma hızlı adapte olduğunu söyledi. Mendy, "Taraftarlarımız Beşiktaş maçında süperdi. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar gerçekten bizi çok desteklediler. Havalimanında da beni karşılamaları gerçekten çok iyiydi" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN