Milli Takım'da Kuntz'un koltuğu sallanıyor! Kaptan Hakan'dan iddiaya göre Fatih Terim baskısı: "Biz takım olarak istiyoruz"

Gündemden düşmeyen Hakan Çalhanoğlu’nun TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye “Biz takım olarak Fatih Terim’i istiyoruz” dediği iddia ediliyor. Hamit Altıntop’un ise Terim’e karşı olduğu ve Abdullah Avcı’yı istediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
Milli Takım’da Kuntz’un koltuğu sallanıyor! Kaptan Hakan’dan iddiaya göre Fatih Terim baskısı: Biz takım olarak istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Euro 2024 elemelerinde aldığı Ermenistan beraberliği ve özel maçta Japonya önünde yaşanan 4-2'lik yenilgi sonrası Milli Takımımız'da hareketli saatler yaşanıyor.

Eleştiri oklarının hedefindeki teknik direktör Stefan Kuntz'la yolların ayrılacağına dair iddialar her geçen gün daha yüksek sesle dile getiriliyor.

İPLER GİDEREK GERİLİYOR
Alman hoca ile Japonya mağlubiyetinin ardından basın toplantısında isim vermeden sert şekilde hedef aldığı Hakan Çalhanoğlu arasındaki ipler de giderek geriliyor.

Inter formasını giyen yıldız futbolcunun takımdaki son durumu konuşmak için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldiği öne sürülüyor.

İddialara göre Hakan yapılan bu önemli zirvede hem kendisinin hem de takım arkadaşlarının Stefan Kuntz'la ilgili şikayetlerini dile getirdi. Yıldız futbolcunun ayrıca, "Biz takım olarak Fatih Terim'le çalışmak istiyoruz" dediği de belirtiliyor.

BU İLK DEĞİL
Bir başka iddiaya göre Hamit Altıntop, Terim'in göreve geri dönmesine sıcak bakmıyor. Altıntop, Büyükekşi ile yaptığı son görüşmede Abdullah Avcı ile ilgili olumlu açıklamalar yaptı.

Hakan Çalhanoğlu ile Stefan Kuntz arasında adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçlar nedinyle Kuntz'un koltuğu sallanıyor.

BÜYÜKEKŞİ SİNYALİ VERDİ
Daha önce yaptığı tüm açıklamalarda Stefan Kuntz'a destek veren TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bu kez tutumunu değiştirdi. Milliyet Gazetesi'ne röportaj veren Büyükekşi, "Hocamızın Japonya maçından sonra yaptığı açıklamalar maalesef çok şanssız açıklamalardır. Maçtan sonraki açıklamalarıyla maalesef kendi bacağına ateş etti. Çok üzücü bir durum" dedi... Bu sözler değişimin sinyali olarak değerlendirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN