Kartal'dan Jang hamlesi! Beşiktaş Güney Koreli yıldız için harekete geçti

Siyah-Beyazlılar, Al Hilal’de forma giyen 31 yaşındaki Hyun-soo Jang için Arabistan kulübünü yokladı... Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan 31 yaşındaki futbolcu stoper bölgesi dışında ön liberoda da görev yapabiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Kartal’dan Jang hamlesi! Beşiktaş Güney Koreli yıldız için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta transferin son gününde büyük hareketlilik yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki haftaları da düşünerek kadrosuna bir stoper daha katmak için harekete geçti. Transferin son saaatlerine girilirken Beşiktaş'ın Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in Güney Koreli stoperi Hyun-soo Jang için girişimde bulunduğu belirtildi. Kartal bugün gelecek cevaba göre transferi bitirmeye çalışacak. Beşiktaş'ın 3 stoperi de Afrika Kupası'nda boy gösterecek.



GÜNEŞ TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR
Fildişi'nde gerçekleştirilecek turnuvaya, Bailly, Colley ve Amartey üçlüsünün de aynı anda katılacak olması nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetim olağanüstü bir karar aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de bu transfere onay verdiği ve son saatlere kadar Jang için mesai harcanacağı öğrenildi. Güneş'in takımın büyük bir kısmının Afrika Kupası'nda yer alacağı için bu transferi özellikle istediği biliniyor. Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan 31 yaşındaki futbolcu stoper bölgesi dışında ön liberoda da görev yapabiliyor. Kariyerinde 325 karşılaşmada boy gösteren Jang, 19 gol atarken 8 de asiste imza attı.

Beşiktaş'ın istediği Hyun-soo Jang ile eski Fenerbahçeli Kim Min Jae çok iyi dost. Tecrübeli oyuncunun transferin belirli bir aşamaya gelmesi durumunda Kim Min Jae'den Beşiktaş hakkında bilgi alması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN