Kanarya'nın yıldızları Tadic ve Dzeko'dan ortalık karıştıracak açıklamalar: “Böyle saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok"

Sırp yıldız Dusan Tadic’in milli takım uçağındaki selamı kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Tadic, “Böyle saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok” dedi. Hareketten rahatsız olduğu söylenen Dzeko ise “Kötü niyetli kişilere inanmayın” mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Kanarya’nın yıldızları Tadic ve Dzeko’dan ortalık karıştıracak açıklamalar: “Böyle saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok

İÇİNDEKİLER

Kanarya'da forma giyen Dusan Tadic'in, milli takım uçağında Sırp tenisçi Novak Djokovic'in US Open şampiyonluğunu kutlarken verdiği selam bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Kanarya'nın Boşnak yıldızı Edin Dzeko ile Tadic, ortak açıklamayla iddialara son noktayı koydu.

BİZDEN KORKUYORLAR
Sosyal medyada çok sayıda paylaşılan fotoğrafta Tadic'in verdiği selamın çetnik selamı olduğu konuşulurken Dusan Tadic, "Böyle saçmalıklara ikimizin de ayıracak vakti yok. 3 gün sonra ligde oynayacağımız bir maçımız var. Biz bu maça konsantreyiz. Oynayacağımız Antalyaspor maçını kazanmak ve Süper Lig'de liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bizden korktukları için birileri bir şeyler bulmaya çalışıyor. Bu da son derece normal" dedi.

KİMSE İNANMASIN
Takım arkadaşı Tadic'in haraketinden rahatsız olduğu iddia edilen Bosna Hersekli yıldız golcü Edin Dzeko ise "Bizim Tadic ile neredeyse 24 saatimiz birlikte geçiyor. Hiç kimse kötü niyetli insanların bu söylediklerine inanmasın" diyerek yönetimle bu konu hakkında görüştüğü iddialarına yanıt verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN