Galatasaray yıldız kalecisi Fernando Muslera ile yeni kontrat konusunda el sıkıştı! 2,5 milyon Euro’luk maaşı da aşağı çekilecek...

Galatasaray Fernando Muslera ile devre arasında 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. 36 yaşındaki kalecinin 2,5 milyon Euro’luk maaşı da aşağı çekilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Galatasaray yıldız kalecisi Fernando Muslera ile yeni kontrat konusunda el sıkıştı! 2,5 milyon Euro’luk maaşı da aşağı çekilecek...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, 12 sezondur Sarı- Kırrmızılı takımın kalesini koruyan Fernando Muslera ile ilgili flaş bir karar aldı.

Yönetimin, Galatasaray ile olan kontratı 2024 yılında sona erecek olan ve yolların ayrılacağı iddia edilen 36 yaşındaki Uruguaylı eldivenin gösterdiği performans sonrası yeni kontrat imzalama kararı aldığı öğrenildi.

Tecrübeli file bekçisi ile devre arasında masaya oturacak yönetimin Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Tecrübeli kalecinin yıllık 2,5 milyon Euro olan maaşının da daha düşük bir seviyeye çekileceği belirtildi. Bu sezon Galatasaray'la Trendyol Süper Lig'de çıktı- ğı 3 maçta da kalesini gole kapatan Muslera, Sarı-Kırmızılı takımın Devler Ligi'nde gruplara kalmasında da önemli rol oynamıştı.

Muslera Galatasaray kariyerinde 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli kalecinin bu sezon da Galatasaray'ın lig ve Avrupa'da önemli kozlarından biri olacağı kesin.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN